BLOGG.

Nu har jag bestämt mig för att ta en bloggpause, kommer lägga upp inlägg efter träningar eller om jag har något att skriva om, känner just nu att jag varken har tid eller motivation till att blogga! FÖRLÅT men jag tycker det är mer taskigt att låta er sitta å läsa samma varje dag och nu vet ni jag tar en pause men det kommer inlägg nån gång ibland som tex efter träning osv.!

Sary träning!

HAr tränat för sary idag, det gick JÄTTE bra! hoppade lång bana på 90 utan stopp, hur nöjd som hälst, på bara nån månad har vi gått från stopp på lätta 50 banor till felfria lite mer avancerade 90 banor, är hur nöjd som hälst ska fortsätta ligga i tar träningar minst 1 gång in veckan! och det går frammåt! Imorgon byter vi foder, hon ska ha betfor, havre och mineraler! hoppas på att jag får en lite känsligare och piggare ponny!  och imorgon far vi också och vaccinerar henne! spännande går hon in i transporten eller ska vi lyfta in henne? :p

...

sorry att jag säger att jag ska uppdatera å inte görde... men jag tycker jag har blivit tråkig när kameran inte är igång och jag gör ju inget spec och vem vill ta sig tid för att gå in å läsa typ 2 rader? aja iaf, i helgen så har jasmine var och ridit C , hon har vilat och idag longerade jag... imorgon taggar jag upp för sary träning!

Måndag tisdag!

Måndag, sary träning, det gick åt skogen ponnyn var så förbannat tjurig lyssna inte på nånting hur mkt jag än kämpa.. okej hon hoppa men hon stanna typ hela tiden och gick inte fram och lyssna inte nånting... SÅ HIMMLA less sånna dagan när hon är på sånt humör!!!!!!
Tisdag, vi har tränat galopp ombyten och lite olika saker, det gick bra förutom att mitt pucko till häst visar att hon kan ombyten men sen börjar med korsgalopp å skit , LAT PONNY! aja jag får jobba vidare med det. det var ju trots allt första gången! , sen red alexandra, och då jävlar, herre min gud hon höll på å gå om kull så alexandra flög åt skogen herregud jag trodde kvinnan dog... men dom tur var klarade sig häst och kvinna utan värre skador! ;)
imorgon ska jag nog ta det lugnt, skritta och trava lite ut i skogen hoppas på att lite träningsvärk släpper!
OCH JAG LOVAR SKA FIXA MIN KAMERA SÅ JAG KAN TA BÄTTRE BiLDER PROMISE! ♥

svar :)

Anonym om FELÅT!:
Gillar din blogg, men kan du inte börja uppdatera mycket bättre ? Nya bilder som kanske är lite skarpare ? 
svar: jo jag har ju en systemkamera, men batteriet är sönder men jag lovar ska fixa det och då ska det bli bättre med bilder och uppdateringar!  Kul att du gillar bloggen! :)

Anonym om FELÅT!:
bra blogg du har! sluta inte blogga promise :)
svar: JAg lovar! Men då vill jag ha lite fler namn på kommentarerna! ;)

Anonym om FELÅT!:
ska du till stockholm international horse show?
svar: nej.

RSS 2.0