Äntligen.

Nu är min ponny hemma och nu ska hon stanna här. Hon var inte så vit som när jag lämna bort henne så de var bara att hoppa i duschen så nu är hon kritvit igen förutom hennes flugskimmel då ;) , Jag är fett nervös för imorgon kommer sara å cuttar hennes man , det blir tuppkam , för hennes man ser förskräcklig ut... och så ska hon skos snart också! :) aja skriver imorgon å lägger ut bilder puss!

välkommen hem

Imorgon kommer min lilla pärla hem, jag har saknat henne enormt mycket till och med tårar har visat de... och för att tiden ska gå snabbare ska jag sova nu ... men här ska ni få en bild hur en riktig välkomning hem görs.

varma dagar!

Trosdag: blev en skritt-sväng i skogen med hacket ca 20-30 min
Fredag: Red i "paddocken" på gården, den är full i högt gräs, red barbacka idag också med hacket. blev skritt,trav och lite galopp. har även lärt mig att hoppa upp utan pall när jag ska upp barbacka, hihi.

Onsdag- ett inlägg som aldrig kom upp.

Det är ju så jävla varmt dom här dagarna så longerade/lekte henne 30 min med bommar.
duktig var hon iallafall, duschade av hon nog sedan fick hon stå inne och troka ett tag så inte all mutts ska fasta igen ;)


torsdag: nu är det 25+ ute och jag ska rida barbacka en tur i skogen. Fyfan gick ut med hunden en sväng och höll på att dö!
bloggar mer sen

Bilder och filmer från Tisdag


'
tror nog hon tyckte det var skönt ändå
Det var nog ingen idé att spola av henne igentligen, blir att tvätta hon ordentligt imorgon.
Liten film, vet om misstagen jag gör.

Tisdag - Ridplan

Hade tänkt rida ut idag med det blev inte, utan det blev ett hårt pass på planen.
Mamma ville ju följa med och kolla hur hon har blivit nu när hon har kommit bort från ridskolan.
Red lite övergångar, skitt-trav-skritt-galopp.skritt-galopp osv , gick väldigt bra och hon var verkligen arbetsvillig.
jobbade mycket på volt också, samlade och även ökade i alla gångarter.
får vad jag ska göra imorgon, det är ska bli varmt ute, det är verkligen inte roligt att rida då det är för varmt!
Ska ta och klippa ihop en film, mamma filmade lite små snuttar så laddar upp sen!
btw, anna du har inte en vit häst nå mer, utan den är brun/grå. hon ska ju såklart rulla sig i hagen ;)
men imorgon ska jag tvätta henne ordentligt jag inte släppa ut henne fören hon har torkat lite så hon kanske är någolunda vit.

Måndag - lättare ridning

Idag blev det ett lättare pass då det var så kvaft ute. skrittade till plan och red där 15-20min, red skolor och skänkelvikning. sedan for jag och red i skogen en sväng som avslutning.
Har ingen anning om vad jag ska göra imorgon, kanske leka eller rida i skogen. Det är så jobbigt när det är så varmt ute! Hoppas nästan på att det ska regna! :o
/ celina

Söndag - lek på planen

Blev att tömköra och longera idag, hon var jätte duktig och lyssnade väl.
gick en liten promenad innan jag gick till planen och började jobba. Det blev inte nå jätte jobbigt pass utan hon luffsade på i ett lugnt tempo. Tömkörde ca 30 min i skritt och trav, sedan så longerade jag lite och sedan så lekte hon och jag på planen. (film finns nedanför) det var ganska varmt ute så jag tänkte att jag skulle svampa av henne lite, när jag gick in i stallet gick jag in i vattenspiltan utan problem fast där ville hon inte så länge. Medans jag svampade av henne gick det bra men när jag var kvar ville hon ut i hagen på en gång ;)
såklart så skulle hon rulla sig..
Imorgon funderar jag på att ta en sväng i skogen eller ett pass på plan för det skulle inte vara så varmt ute.
´
Var tvungen att stoppa dit musik, för jag går och pratar hela tiden..
I början går hon runt utan lina (har ingen lina eller inspänningar på hela filmen)





/ Celina


bästa

Idag har aminda vart och ridit chantisse och dom var jätte duktiga!
Kommer sakna henne så enormt mycket när jag är i göteborg... jag vet att celina kommer ta väl hand om henne men jag kommer helt seriöst inte klara mig utan min lilla flicka , aja jag hoppas att allt kommer gå bra....
älskar dig chantisse ♥

Ponnybus

Idag har jag vart och shoppat lite till chantisse ,
Hackamore 249:-
Eskadron Grimma Rosa,brun,vit 435:-  (trött häst på bilden)
Hv polo shabrak 549:-
Glen Gordon (GG) Benskydd. 450:- (MINA ÄR SVARTA!)
Provade sen rida med det nya också , hon gick helt underbart på hack hon gick ner i form utan inspänningar och hon hade värkligen ron att slappna av i nacke huvud , hals och rygg. Min häst går bäst bettlöst.. inte illa!
sen efter ridpasset insåg jag hur mkt hon behövde skydd bak eftersom att dom var hyfsat nötta efter en timmas pass.
Bettlöst.
Vad som än händer kommer jag älska dig. ♥
tog något skutt också och det gick bra men sånna här ryck får hon ibland, även fast de är låga hinder :o


Celina här, kommer vara här ett tag!

Eftersom anna åker iväg till göteborg mellan 16-24 juli i en vecka så har jag tagit på mig att jag ska ta hand om lilla chantisse. jag kommer att blogga här efter varje dag jag varit i stallet så Anna kan läsa vad jag har gjort och att hennes lilla ponny mår bra!
Så det kommer vara upptatering varje dag, ska även försöka ta lite bilder från dagen.
Hörs på Lördag nästa gång!

Herregud...

Jag har nog inte insett hur mycket jag kommer sakna min kära lilla ponny när jag kommer vara utan henne i 2 veckor vist skönt med lite fritt sommarlov men helt seriöst jag kommer avlida.... tänk er det är som att vara utan en pojkvän i en månad , jag är hos henne varje dag och hon är allt för mig... åååååååhhhhhh jag vill nästan stanna hemma....
AJA idag har jag ridit Alert och celina red chantisse ut i skogen jag skulle visa skogen för celina så hon vet när hon ska ta hand om min lilla pålle. Det gick super bra , celina insåg väl att min ponny inte var lat längre och alert tyckte det var asigt kul att få komma ut i skogen!
Chantisse och alert!(gammalbild!)

sorri..

förlåt för att jag inte har bloggat men har värkligen inte haft tid, men nu kommer det finnas tid för att jag har nu jobbar klart och har 5000 i fickat katching! min lilla pålla sköter sig fint går bättre och bättre , hon har dock fått ta några lugna ridpass nu några dagar för hon har haft nått så kosmiskt med träningsverk men jag kan säga att musklerna växer! och energin växer ännu mera hon vilar i en dag och hon kan inte stå still i stallet och farten i skogen den är det inge fel på!
min lilla kuse du är bäst love u ♥
och så måste jag berätta att dom gråa fläckarna har försvunnit och hon är kritans vit , så grymt bra asså!!!
/ A

RSS 2.0