Det finns trots allt kärlek.

Nu eftersom att jag återigen vart dålig på att blogga så gör jag en sammanfattning av dom dagar jag legat på is!
Tisdag blev det en hockey visit med amanda sandra å typ ludde någon sväng då och då även karl hängde med oss på slutet och vi hade typ kul!
Onsdag en ridtur med (Maya,Nemo) (Lovisa,My) oj dom skulle ju såklart tävla men duktiga pollar ändå för de slutade ju lyckligt.
Torsdag , idag har jag vart hos benita red smilla och de gick helt ok , morgondagen blir en skogstur med finaste vera!

Förlåt..

dålig uppdatering jag vet .. men iaf , nu startar jag på nytt och allt ska sköta sig nu med bloggningen!
Idag har det vart en stressig , jobbig dag... inget har gått som jag velat förutom stallet... Skolan suger , yes it do. Sen när jag kom till stallet kände jag äntligen att jag kunde slappna av och bara tänka på de som behövs nellie var jätte rädd för plastet som vart på balen men faktist tillslut med mycket om och men så kunde jag till och med bära det plastet bredvid henne men lite spänd var hon men drog inte eller nå. Hon skötte sig även jätte bra på ritten hon var avslappnad och gick bra ner i form. Sen blev det en jektig träning fatta ingenting och min hjärna var helt off! tack för mig skriver imorgon puss !

Dåså SPORTLOV

Hej hallå , då ska jag berätta om en del av mitt sportlov. Måndagen tillbringades först i stallet , red i detta helt underbara väder , gjorde iordning hästen ute åså jätte härlig ridtus också , klippte hennes svans , de va sååå risiga toppar... iaf , efter stallet kom sandra och lite senare även andreas och martin! sandra sov hos mig och de blev en ganska tidig morgon eftersom att jag hade stallet på tisdagmorgon. Tisdagen tillbringades mest i stallet , Maya och jag städade hela stallet och re tror jag att rebecca uppskattade eftersom att de var hur stökigt som helst men nu är allt iordning igen! speciellt i sadelkammaren! Efter de tog jag ett bad och först kom sandra sen andreas och martin , awesome kväll , med film osv.

 


Dag 30 – Ett sista ögonblick

jag vet inte vad jag ska berätta om men sista ögonblicket/stunden med rollo var väldigt speciellt/jobbigt/hämskt.
Bilder från SISTA gången med Rollo

Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig



• Jag är värkligen inte som jag ser ut att vara.


• Djuren går först i alla situationer.


• Jag är väldigt lat.


• Bortskämd.


• Älskar att träna.


• Rider i stort sätt varje dag.


• Älskar sommaren.


• Hatar falska personer.


• Väldigt orädd av mig.


• Jag vill bli något som folk knappt vet att de finns när jag blir stor.




Dag 28 – Något jag vill ha

Det finns väldigt mycket jag vill ha , bland annat ett nytt hus (hästgård) , en häst , kommer inte på nåmer nu , men jaa, resten är väl småsaker som jag bara inte orkat köpa än ^^ . Förlåt att jag vart dålig på att uppdatera men jag LOVAR att det ska bli bättre!

RSS 2.0