Awesome!

TJENARE!
Skön skoldag idag, skoja med skolasköterskan om att desse var gravid och lite annat höhö (FILM LÄNGRE NER).. Taggar även upp för fotboll FFAAAAN vad jag har saknat det och nu sätter jag igång igen kommer gå fett dåligt men... det löser sig nog! Celina pussar på hästen från mig då jag känner att varken tiden eller ork finns för stress idag!

NU KAN NI FRÅGA ANNONYMT!

FRÅGGGAAAA
http://www.blogresponse.com/aalindqvist
http://www.blogresponse.com/aalindqvist
http://www.blogresponse.com/aalindqvist
http://www.blogresponse.com/aalindqvist

yey

Hej!
igår var jag å köpte en ny jacka, godis till C och ett reflextäcke som jag väntat på i 100 år...
igår red jag även callis med alexandra å corinne åååh hon var så snäll å fin måste rida den hästen fler gånger!
nu kom jag just hem från kalas.. ska bege mig mot stallet snart och sandra ska komma å rida på min vita! aja kanske skriver sen hur det gått puss!
EGOPICS, YEAH!

?

Anonym om Nizar:
Ska Sonja kolla på din häst??
Stackars häst..
svar: får man fråga vad som är fel på sonja? alla jag har pratat med säger att hon är jätteduktig, och då har jag också pratat med duktiga hästmänniskor :P

Nizar

Igår Red jag för Nizar, en klar förbättring men inte som det ska vara. börjar fundera på om det behövs en ny sadel igen.. eftesom när jag rider barbacka går hon fram direkt och protesterar aldrig och ingenting! medans när jag har sadel har hon börja stanna, å bara stänga av helt så när sonja kommer upp ska hon få kolla på lillpollan! Det känns ju att behöva köpa en tredje sadel haha men vad gör man inte för sin älskade? aja nu sitter jag på skolan ska till stan med desiree adam å ante typ vid 11 och fixa pengar hos peka och länsstyrelsen! skrever kanske ikväll!

Nizar

Igår Red jag för Nizar, en klar förbättring men inte som det ska vara. börjar fundera på om det behövs en ny sadel igen.. eftesom när jag rider barbacka går hon fram direkt och protesterar aldrig och ingenting! medans när jag har sadel har hon börja stanna, å bara stänga av helt så när sonja kommer upp ska hon få kolla på lillpollan! Det känns ju att behöva köpa en tredje sadel haha men vad gör man inte för sin älskade? aja nu sitter jag på skolan ska till stan med desiree adam å ante typ vid 11 och fixa pengar hos peka och länsstyrelsen! skrever kanske ikväll!

:)

Anonym om :): kan inte du lägga ut en video/fota när du rider henne på marken så man kan se hur långt ni har tagit er? :) Skulle varit jätte kul, och håller inte med om att din ponny är knubbig på något vis, man ser ju att hon är en sån "modell". Och hon ser ut att ha musklat till sig rejält under tiden hos dig! :D svar: skulle jag väl kunna fixa! just nu värkar det som att jag inte har någon sadel men jag lovar ska försöka göra det så fort jag kan!

:)

Maya om jag har faktist ett liv också!: Håller inte med om att hon är omusklad men lite smårund är hon allt ;D svar: ja men betydligt mycket smalare än vad hon var när hon kom och så är hon ju en grövre typ :P

Mobil inlägg.

Hej!
Ska bara skriva lite kort har inte gjortså mycket idag då jag är sjuk har vart tillläkaren men dom gör mig inte klokare varför jag mår som jag gör imorgon får jag provsvaren och då lär jag väl se. Har vart en snabbis i stallet säger bara huur ska jag kunna sälja min underbara?! Aja pusshej!


sjuuukk..

HELO!
Typ sådär dagen innan julafton blev jag sjuk och är fortfarande sjuk, och nu har det blivit sämmre ligger hemma ska till läkaren 15.15 och se vad det är för fel för mig min gamla läkare gav mig penicillin och det hjälpte inte och inte alvedom ipren osv häller... aja nu ska jag väl gå å kamma håret så jag ser någorlunda ut heido ♥
RANDOM men tyckte bara att hon var lite små söt PUSS PÅ HENNE♥

awi ♥

elvira om roligt nog.:
jag tycker det är rätt så korkat att skriva anonyma taskiga kommentarer. onödigt. om du ''anonym läser annas blogg är du antagligen nyfiken på vad hon gör? retard.. väx upp va.
förstår inte varför alla ska hata så jävla mycket. det förstör ridsporten. big time. avundsjuka människor kryllar det om. asså shit. Anna jag har samma problem som dig, jag kan inte skiljas från min ponny, och satsa på min storhäst. tanken att skiljas från henne gör mig illa mående! skit i alla avundsjuka. fortsätt som du gör. vi ses ute i skogen! vi rider på samma vägar :D kramen
svar: aw tack elvira!

Anonym om ...:
kommentarER? Sorry att jag frågade vad hon hade för mobil nu
svar: hon menade nog inte till dig hon har säkert sett tidigare ''bråk'' på min blogg ;)

roligt nog.

haha det är bara som som ''är på min sida'' som vågar skriva namn, hur kommer det sig????
hannah Sundström om ...:
Till Anonym! är du jävla störd eller ?? Det var jävligt onödiga komentarer!! Dra för faan igen käften om du är så jävla avensjuk så du inte ens kan stå för det du säger och tycker. Och om du nu är så jävla ointresserad av annas kväll så läs inte då !!!!!!!
svar: precis! ;)

jag har faktist ett liv också!

Hej förlåt att jag inte har bloggat men jag has som sagt ett liv också och huvudsaken är väl att jag skriver så snabbt jag bara kan och har tid, ser att mina haters har blivi aktiva på bloggen igen härligt! ni gör mig bara starkare och jag får ett gott skratt varje gång ni kommenterar!
Igår tolkade celina bakom chantisse och jag red hon var helt jävla skogstokig, bet tag i bettet å sprang.. tänk om hon var så pigg i ridhuset ''drömmm''. Efter stallet så somnade jag i duschen och återhämtade mig för att orka spela innebandy! haha det gick väl inte så bra vi spela båda matcherna oavgjorda, men konstigt när dom får börja med
2-0 och 4-0 ... sen badade vi på Gstads badhus och det vaj hur kul som helst!
Idag blev det att intervallträna i skogen, ponnybus var genomblöt i svett när vi kom in så hon fick bada! vi hittade även halva min mobil i snödrivan NAJS! puss på dig som orkade läsa allt! ;)
jo jäääävlar vad omusklad å fet ponny shit...

...

Anonym om vila i frid kära mobil:
Stackars läsare, du skrev att du skulle skriva om det idag men det har du då inte gjort. Inte för att någon bryr sig om din kväll men tänk nästa gång du skriver så kommer ju ingen tro dig, haha. Hur går det med säljandet av din "fantastiskt duktiga dröm ponny"? Förmodligen inge bra, ingen vill väl ha en fet omusklad ponny.

svar: har inte ens lagt ut henne på annons... vet inte ens om jag kommer klara av de... haha fet omusklad? chilla nu va?

Anonym om vila i frid kära mobil:
Vad har du för mobil nu?
svar: en iPhone 4S


vila i frid kära mobil

God kväll kära läsare, ponnyn gick faktist ganska bra idag! känslig, lydig, arbetsvillig, men såklart ska man tappa mobilen.. den är borta har leta dem över allt men den ligger begravd i snön nån stans!
känner mig fortfarande helt matt , slut i kroppen men.... någon gjorde min kväll och gjorde så allt kändes lite bättre eller kanske mycket? iallafall imorgon ska jag sova med jannike och ebba i stallet, nicole kommer även vara med under kvällen vi ska se skräckis, äta grönsaker å dipp å mysa på! skriver mer om det imorgon!
/ A

sjuk sjuk sjuk + slöjd.

Hej, kul att jag aldrig kan bli frisk känner mig riktigt dålig. En sjuk huvudvärk, mår illa och är helt matt i kroppen. Så istället för idrott har jag slöjd nu och det är slöjd efter idrotten också så det blir ett långt pass slöjd. Just nu sitter jag och broderar på ett kuddfodral (kul liv) eller så inte.. sen ska jag sy på min klänning som kommer bli såå söt! aja skriver mer ikväll puss!

that girl.

Hej på er!
Dagen började som vanligt med skola, helt underbar klass jag har... känner dock att jag blivit hjärndöd efter jullovet känns inte ok att skolan går så segt men men det är bara att kriga vidare!
och så undrar jag varför man inte få ha sveriges flagga på sig, man får inte häller sjunga nationalsången eller säga att man älskar sverige för ja då är man en rasist... VEM F**N kom på de?! kommer folk från andra länder hit så får dom väl räkna med att vi har en flagga, nationalsång och kärlek till landet precis som dom har i sitt hemland, säger inte att folk inte får komma hit tycker bara det är sorligt att man inte får visa sig svensk i skolan osv... samtidigt som vi jobbar om hitler osv...
Men poan for jag ut på en lugn tur i skogen med nicole! lagomt less på min ponny!?!?!?..
SKOLARBETE TRO INGET ANNAT!

Tiden läker inga sår , men man lär sig att leva med dom.

Har en sjuk ångest....
iaf skolan började som vanligt låååång och tråååkig dag... men imorgon är det tisdag och då blir de nya tag! jag vill värkligen göra mitt bästa sista terminen sen är jag klar i grundskolan, jag VILL! men huvudvärken tar över när jag försöker koncentrera mig och på eftermiddan så är jag trött som en sombie...
vidare till stallet, nu är jag väl hyfsat säker på att jag vill sälja henne! hur mycket jag än kämpar så ställer hon inte upp och hon är bara allmänt bekväm dum å jävlig... känner mig så less besviken osv. Sary träningen gick åt helvete , allt går åt helvete just nu.... nu blev detta ett typ depp inlägg men skit samma! Lättar upp stämningen med en smiley! :))))))

Dream

TjoTjenaHallåHej
dagen startade där vid 14.00 någon gång... förstår inte varför jag sover så mycket, det är något som inte är ok men det tar vi i något senare skede! For på storheden en snabbis köpte mat till mina små söta gnagare och även en sväng förbi hööks, blir så Jä*la less när dom aldrig har nånting inne allt man vill ha är alltid slut, nästan så jag börjar ogilla dom! Men men i stallet gjorde jag allt som vanligt, å for ut en sväng i skogen med jannike, HELT UNDERBAR var min ponny, åååååh kommer aldrig ha hjärta till att sälja henne , Min fina vita prinsessa...
imorgon är det saryträning kika in då vettja ;)

azum!

Dagen började med en dusch och en dietdrink, härligt! Platta håret klädde på mig osv, for med AMANDA till stallet fixade allt snabbt och for till stan, vi skulle å fota oss å de men näe då kan man inte ringa å bekräfta från föräldrar  dom va tvungen att va där så lagomt less att de inte blev nå, vi gick å tröst å på max (Y)...
kvällen har spenderats i Gammelstads sporthall. Vi kollade fotboll umgicks och såg lulematchen osv.

Alltid lika nervös vid skräckis..

Mådde inte bra alls på förmiddan, kände mig helt borta och ont i huvet... Efter lunch lättade det dock. Efter skolan for jag till stallet, var där länge red ut med Jannike i skogen ponnysarna var helt out standing, helt galna men underbara! Det sista vi gjorde i stallet var att prata om ungdomssektionen, alternativ på aktiviteter osv. Jannike och Nicole hade nå ryck i sadelkammaren också ... Skulle också vela ha en förklaring till varför jag mår piss hemma i skolan osv, som om jag typ skulle svimma när som helst och när jag kommer till stallet är jag som en ny människa, någon som vet vad de kan va?! satt nyss å såg skräckis med min madre, seriöst skaka typ...
iaf, taggar upp för morgon dagen då vi ska på ''model för en dag'' vi blir fixade å fotade sjukt nice, skriver om det imorgon puss hej!
kolla vad man kan hitta i arkiven! ;p

Gulligt


Picture


vart är skönhets sömnen?

HEJ!
Kul att jag sover jätte dåligt... har vart typ en sombie idag, kul eller? skulle inte tro det.
helt vanlig skoldag idag, efter skolan for jag till stallet och hoppade Cardigan... kände mig som en nybörjare SERIÖST vad hände?! aja hoppade min egna poa sen ca 90-95 utan problem, börjar känna ångesten över att sälja henne men har bestämt mig... BARA rätt hem dyker upp åt C!
/ A

när ord inte räcker...

HEJ!
Känner mig så oerhört ser just nu vet inte om det är för att jag äter penicillin eller om det är något annat fel.. iallafall så gick jag vanlig dag på skolan, vi har börja med sceniska känns som att det kommer bli något bra av dethär!
I stallet, red elin R:s winston och elin H:s cardigan idag, wille var väl lite mycket jämfört med vad jag var van vid men det gick ändå helt okej, cardigan var fin fin men kände att krafterna var ganska slut efter wille! '
YE promise ska börja fota mer och ska så snabbt jag kan fixa batteriet till min systemkamera så ska jag börja fota igen saknar det faktist!!!
LOVE/ ANNA
bild från nyår!

Kom ihåg mig då

Tjena!
var till stallet gjorde Chantisse å corinne, båda vilade idag så jag gjorde allt men pratade om annat med andra väldigt mycket av tiden...
fortfarande! om någon är intresserad av mitt ♥ och vill köpa alltså, tveka inte att höra av er! :)
och så vill jag ha frågor och tips om vad jag ska skriva om, försöker svara å skriva om allt bara det inte är oseriösa frågor och tips!
/ ANNA

Hej !

Måste bara säga hur bra Andreas kuru är, så snäll söt snygg och rar person han är !!!

Back to hell...

Det känns inte helt ok att vara på skolan, morgonen började med en minnes stund, för er som inte vet så är det för min fina vän Ella Engström som gick bort i en skoter olycka 1 Januari 2012. Efter minnesstunden gick klassen till HK:n och gjorde scones och vi fikade tillsammans, helt underbar klass jag har!
/ ANNA

Träning!

HEI!
Sary träning idag, det gick bra, hon var fram och villig att hoppa, nu känns det ju nästan lite jobbigt att sälja när hon visar sina fina sidor... men nu har jag bestämt mig! vi hoppa bana idag, hon gick som en pärla igenom utan att tveka, kärlek till ponnyn.
Tänkte bara säga att jag kommer även skriva om mitt liv utanför stallet eftersom att jag inte bara är i stallet och dom dagarna jag inte gör så mycket i stallet så får ni höra mer om min fritid! men idag fannt det inte så mycket att skriva om för jag vakna typ sent å for direkt till stallet ;)
/ ANNA

svar! :)

Nova om Okej nu börjar jag känna mig dum!:
Bra att du börjar blogga igen! :D synd att du.ska sälja henne.. Men det är en sak son jag har undrat och det är vad det var som gjorde att du köpte just chantisse? Jag menar att varför du typ inte köpte storhäst eftersom du.kan tävla längre med den och som jag minns henne från ridskolan så var hon ju typ jätte seg.och sur.osv :) det hade varit jättekul att veta! :D
Svar: kul att få lite frågor, köpte henne för att jag tyckte hon hade gått nog på ridskola, hon hade det ju bra men som du kanske märkte hon trivdes inte riktigt, och jag älskar ju henne har alltid sett något speciellt i henne... hon är världens mysigaste häst, hade vela ha kvar henne å bara mysa i skogen , ha roligt och så vidare men men måste ju prioritera det som kan avgöra framtiden också så därför har jag bestämt mig för att sälja henne, tungt men rätt! :)
viktoria om Okej nu börjar jag känna mig dum!:
kul att du börjat blogga igen ! 
hoppas du hittar den rätta hästen ;)
hare bra :D
svar: ja, det hoppas jag också! , ha det bra du också ;)

svar! :)

Nova om Okej nu börjar jag känna mig dum!:
Bra att du börjar blogga igen! :D synd att du.ska sälja henne.. Men det är en sak son jag har undrat och det är vad det var som gjorde att du köpte just chantisse? Jag menar att varför du typ inte köpte storhäst eftersom du.kan tävla längre med den och som jag minns henne från ridskolan så var hon ju typ jätte seg.och sur.osv :) det hade varit jättekul att veta! :D
Svar: kul att få lite frågor, köpte henne för att jag tyckte hon hade gått nog på ridskola, hon hade det ju bra men som du kanske märkte hon trivdes inte riktigt, och jag älskar ju henne har alltid sett något speciellt i henne... hon är världens mysigaste häst, hade vela ha kvar henne å bara mysa i skogen , ha roligt och så vidare men men måste ju prioritera det som kan avgöra framtiden också så därför har jag bestämt mig för att sälja henne, tungt men rätt! :)

Okej nu börjar jag känna mig dum!

Okej, jag börjar blogga igen, har faktist saknat att se alla avundsjuka sitta å kommentera, även då dom söta å snälla kommentarerna som jag faktist blir jätte glad av, en fin kommentar kan göra min dag helt!
nu så ska jag bara berätta hur det ser ut vart vi är osv, Ponnyn gör sitt bästa och har sina bra och dåliga stunder, dock så har jag beslutat att köpa ny häst så kommer mest troligen att sälja C mitt hjärta men jag gör det för VÅRAT bästa, vi går inte riktigt ihop så då är det bättre om nån annan får ta vara på en så underbar ponny! så om någon är intresserad hör av er!
aja nu ska jag till stallet skriver ikväll om saryträningen!
PUSS!

RSS 2.0