Jätte KUL! -.-

Hejsan svejsan ! igår var jag och red vera fick hjälp av julia och det var mycket till hjälp ! sedan var jag och träna var inte alls taggad men jag träna på ändå fullt ös !
Idag har skolan vart som vanligt en jävla massa tjorv och jag börjar bli riktigt trött på det dagiset! Efter skolan drog jag till stallet red nellie hon var en riktig hagga idag ! hon ville inte alls som jag ville jag blev sjukt sur! Efter det drog jag mig på träning , fett kul det gick bra också nöjd Lindqvist ! ;)
ajja har inte så mkt att säga , ska va på skolan kl 7 imr JIPPIE! -.-
♥Fjällräven♥ ^^

SNÄLLA

Om ni vill ha svar på era frågor så är det ju som bra om jag vet ven det är , sofia skriv till mig på fb !

Äntligen fredag !

Tjabba tjena ja ska nu berätta om denna dag! Idag så har vi haft skola inget speciellt har hänt. Jag köpte nån ny PK som smaka Bajs och gick hem med desse besökte hennes lya en snabbis sedan drig jag hem och jag möttes av en mor som inte var så glad ! Dock så har jag inte gjort nå... Vi for och hämta min beställda säkerhetsväst som jag ska ha när jag rider för mamma börjar bli nervös när jag rider större och galnare hästar haha. sen va vi och handla köpte snoddar klämmor och diverse saker! sen har jag bara chilla på här hemma !
Den är fett skön!

skön träning !

Hello , idag så har vi haft hk jag och amanda bakade cupcakes dom var förjävligt goda måste jag säga! sen så har vi inte gjort så mycket det var skit mat , jag har bytt mobil skal med andreas sp desse har mitt andreas desses och jag har antes... ja vi får hoppas att han är snällt med det lilla rosa skalet ;). På elevens val har jag amanda och amanda gitarr vi är sjukt grymma alltså! när jag kom hem åt jag lite tagga träningen och sedan träning allt gick as bra tog värkligen ut mig på dom där 2 timmarna och 15 minutrarna ;) BRA JOBBAT LINDQVIST ! som jag börjat säga till mig själv ^^. Nu ska jag hoppa in i duschen PUSS ! / ANNA
EGO
I ROCK ! eller ? ^^

3 Poäng !

Hejsan dagen började med skola. awesome skoldag jag har jobbat svin bra ! kunde spela piano och trummor tilloch med , jag är ju fan brain ! fast inte i engelska :) , efter skolan drog jag amanda s och fanny på hockey chill som FAAN hehe , dom vann och tog 3 poäng , jeklar vad vi skrek idag ! ;) har inte så mycket mer att säga jag är jäkligt glad , knr mig på topp !! baka imorgon bitti tagga ! puss / Anna
ny bild !

slut .

Seriöst , jag tror jag dör :o , först idrott på skolan sen ett hårt ridpass sen fotbollsträning tror ni jag är nå trött eller :o iaf , inget speciellt idag , det gick as bra på fotbollen idag , de känns att jag börjar bli vän med bollen ! heh. iaf , jag har ont exakt hela kroppen , och jag saknar ''lilla'' vera ^^ aja , natti dårå ! / Anna
MINS NI ?!?!?!?

Exakt som jag bestämt.

känner mig sjukt glad just nu , har vart och ridit vera och det gick super bra ! , jag har bemästrat en tjurig 170 häst som väger mer än ett ton , snacka om att de kanske är därför , hästen är den underbaraste jag som finns just nu och den kommer ta mig till toppen igen. Har jag bestämt mig för nånting så kan jag dö för att få det slutfört ! aja , nu ska jag vila ett tag sen blir det fotbolls träning puss ! :)
Jag är kär på nytt i denna häst ♥

underbart !

Förlåt så himla mycket att jag inte har blogga asså jag har så mkt annat att tänka på men jag hoppas jag får mer tid SNART ! iaf det har inte hänt så mkt först idag då jag har vart och provridit en häst . Blev störtkär och ska fortsätta på denna underbara häst ! kanske ska berätta lite om hästen ;) den heter vera , det är ett halvblod som är typ helbrunt . Inrikning , hoppning i höga klasser och dressyr i ganska höga klasser . hon är 169 i manke alltså vädigt stor och mycket häst+ att hon är galen och typ hoppar runt som en rodeo häst ibland så gick hon sjukt fint där emellan ! :) ska dig imorgon också och rida ägaren var mycket imonerad över att jag klarade av henne så bra ! MAN SKA INTE UNDESKATTA KORTVÄXTA ! iaf , när jag kom hem städa jag rummet och färga håret , de blev nice ! JUSTE !!! hihih har fått min tv nu , en 40 tums led tv , han på affären tyckte att man inte skulle ha större för att jag inte hade så långt avstånd mellan soffan och tvn för att man tp kunde få konstigt i ögonen eller nå x) aja skriver imrn PUSS ! / Anna
ps. jag hatar när folk komenterar mig , tex , smink hår , kläder osv , jag vet redan ni behöver inte påminna mig !

Omg !

Helluu ,
Fett less på männinkor som pratar bakom ryggen på en och typ ljuger för en . Jag har ingen aning men ändå blir jag anklagad :o så less... iaf efter skolan så drog jag och amanda på hockey hon gjorde seriöst månadens Fail men ah .... och de finns seriöst läskiga personer på läktarn , och 2 st startade ett ''slaggis'' på läktaren dock oseriöst men de kom en ordningsvakt och dampa hahhah fail.... nu ska jag sova puss !
Very Important Person

Träning , Träning , Träning .....

Hej hej , träningen har licåm tagit över mitt liv känns de som , har haft 3 träningar idad sammanlagt 4 timmar , och har fortfarande damp i benen . Imorgon ska jag BARA slappa . Enda lediga dagen på veckan , helt sjukt :o .
skolan har varit sig lik , johan R brottade ner mig och typ döda mig , christer med.. amanda pilla i mitt hår FAST idag satte hon i massa daxwax som hon fick av marcus L .... efter skolan drog jag upp till KB och red ... nellie var riktigt duktig , vi tränade NH inspirerade övningar som faktist gick riktigt bra !

Mycket att tänka på ...

Förlåt att jag tp inte uppdatera nå men jag har haft annat att tänka på än bloggen.. iaf i fredags var jag och amanda ut på en ridtur jag red nellie och hon red loki , amanda var sjukt duktig !
lördagen började typ kvart i 8 på morgonen sen bar det av till hälsans hus . vi spelade Futsal DM , det gick sådär men ja . Jag är as nöjd med min insats till laget iaf sen så fanns det ju andra som hade lite briser och skador. Men vi ska fortsätta tänka possetivt !
Söndag alltså idag har jag vart och provridit slätta . En super härlig häst mycket lik rollo fast lite större. ska och prov rida en till häst på onsdag så får vi se vilken det blir ! Slätta var ett varmblod med mycket energi , ganska tjurig men inte farligt. Hon var dock väldigt okänslig för hjälperna och jag fick inget spö så de var lite knepigt men ah ... På onsdag ska jag och provrida ett halvblod med mycket energi och ganska högt skolad i både hoppning och dressyr , ganska het vart man än rider , så den lät väldigt i min smak måste jag säga ! men vi får se hur det blir. Nu ikväll har jag vart och tränat fotboll i 2 timmar skönt fast fick nå lagg i låren så de kändes som knivar inte skönt... nu ska jag sova puss ! / Anna
miss u ♥

Tränings värk !

HEjhej !
har en sjuk träningsvärk just nu ! inte kul.. iaf  , idag så har skolan nästan vart som vanligt , efter skolan for jag till benita , red smilla , seriöst de finns ingen tråkigare häst , hon var sjukt pigg också . Imorgon blir det en ridtur med amanda sandström , mer får ni höra imorgon puss ! / ANNA
Miss U ! ♥

Flätor !

Sheena idag hadi vi hk på morgonen så behövde inte äta ngon fukost vi gjorde nån as gott typ nudlar kykling (stavning?) och nån sås var med amanda s och amanda m !  sen flätade amanda min sida fett nöjd , typ min nya look ;) nej men jag trivs i frisyren och vad jag hört passar jag i den också ! ;) aja nu har jag presis ätit ska på träning i arcus snart puss ! / Anna
MeLike !

Oj oj..

Helluu , kommer precis hem från waldorf . Dagen började med att jag försov mig , men ändå hann jag nästan fixa mig ! :D skolan var sig lik , jag bytte mobilskal med desse så nu har jag rosa hihih ! iaf , efter skolan drog jag till stallet. hest va dum :( , men de gick helt okej , red med graman och nytt bett som tandläkaren rådgav oss om . efter de drog jag och åt på waldorf med family ! 3 trätters middagar mitt i veckorna får ta och vara slut nu ! iaf , så va gurra där , hehe , nån fyllde år , och dom hade bordet brevi ^^
BTW så har jag beställt en onepiece nu helt AWESOME !!! de blev inte den jag tänkt men den är svart och så står de på ryggen :
Basics rules
One life live it
One love , love it
Onepiece , live in it
haha blev helt kär när jag såg den , hoppas jag orkar lägga upp en bild , håll koll !!! 
hann nästan i morse ;D NÄSTAN

Kanin värksamhet.

Hejsan , Jag har hört att de är folk som vill höra om min kanin värksamhet och mina burplatser osv !
Ja jag kan ju börja här , Jag har haft renrasiga kaniner sen hösten 08 och då haft dom i 2 ½ år . Jag började först att föda upp hermelin och är fortfarande kär i rasen men har även införskaffat 2 stycken lejon ! Hermelinerna har jag i färgerna : Viltgrå , Chinchilla , white svart och vitröd ögd , och viltblå är på utgående eftersom att jag inte gillar färgen. Mina Lejon är madagaskar .
Just nu i dags läget har jag bara 10 kaniner men jag har bur platser upp till 17 eller 18 kaniner . När jag började införskaffa kaniner så hade jag gallerburar i massor men nu har jag även 9 burfack fast byggda inne i min varmbonade boda där jag har alla mina kaniner.
Genom åren så har jag ställt ut kaninerna i massor ! De började då såklart inte så jätte bra hösten 08 men jag kämpa på fick tag på riktigt fina kaniner. Våren 09 dök det upp 3 ungar från 2 olika honor. En av dom var arielle som var den ända som överlevde hennes kull och så va det kull syskonen bianca och beata , men beata lämnade oss hastigt då hon bröt ryggen och blev förlamad. även bianca har lämnat oss vintern 10/11.
vintern 09/10 fick jag 95 poäng på arielle jag var överlycklig eftersom att det var första kaninen jag fött upp själv.
lite senare samma vinter var jag ner på LU (Lands utställning) ''SM'' och de gick oväntat bra för mig , jag trodde inte att de skulle gå nå bra eftersom att arielle hade fått resa långt osv. Dag 2 på LU vaknar jag av att sandra ropar MEN HERRE GUD ÄR DET SANT ! jo de var det , hela utställnings hallen hade rasat ihop , det blev en tidig morgon den dagen.
Vi hjälpte till allt vad vi kunde jag bar överlevande kaniner in i värmen även fast jag hade förfryst stort sätt hela kroppen så bar jag kaniner i 23 minus grader , de var ganska sjukt men jag ville inge hellre än att hitta min Arielle , dagarna gick och räddnings arbetet fortsatte . dag 3 trodde jag det var försent hon hade inte kommi tilbaka från rasmassorna så jag trodde hon var död , jag gick där och var allmänt nere... hjälpte andra ... såg när andra fick tillbaka sina älskade kaniner och dom sprudlade av glädje tårar !
Jag fick en lapp av sandra där de stog hennes kaniners öron nummer så gick jag och kolla om någon av hennes kaniner hade kommit in men inte de ... men där på tavlan såg jag något jag kände igen. Det stog N83 , Arielle hade ju M83 , så jag sa till hon som gav ut kaniner ,
(Jag) -ursäkta skulle du kunna kolla om ni har kolla fel i örat ?
Tanten - NEJ svarade hon barskt.
Jag - men tänk om ni har kollat fel för min kanin har M83.  sa jag med en tår i ögat.
Tanten - Nej . ännu än gång
så började de komma tårar och de kom en annan och fråga vad som hade hänt , jag förklara och hon gick dit ock skällde ut tanten.
Dom kollade örat och självklart hade dom kollat fel , det stod M83 , Det var min arielle som jag typ hade gått runt och sörjt över , Tror aldrig jag har vart lyckligare .
Sen fortsatte min avel som vanligt , arielle åtehämtade sig helt och fick fram stella , min nya 95 poängare ;)
utsågs även till årets uppfödare 2010.
Det kunde ni inte tro om mig va ? ;)
BILDER :


9 nya bur fack bara 6 används just nu. trekanterna mellan burar är hö fållor, det är nog det bästa eftersom att kaninen har då fri tillgång på hö och de ska dom ha !
Izor , Vitrödögd , 95 p
Arielle (95p) som unge
tak raset.
nu orkar jag inte lägga upp nå fler bilder hoppas ni är nöjda PUSS ! / ANNA

Träning !

Hejsan idag klev man upp tidigt för jag hade morgon jour i stallet. Sen så orka jag inte gå och lägga mig igen eftersom att jag hade klätt på mig å allt , så jag åt lite kolla lite tv satt i massage stolen efter de drog jag ut till mina kaniner och bytte lite burar . Kl 16.00 hade jag fotbollsträning 2 timmar , vi hade 1 timma snabbhets träning och styrke och 1 timma teknik ! de gick riktigt bra för mig idag faktist.

Jag har fått komentarer och de är folk som tycker jag ska berätta mer om min värksamhet och lägga upp bilder på mina kaniner och burplatser , och ja självklart kan jag fixa ett sådant inlägg !
/ Anna

Vinst !

Hejsan svejsan allihopa !
Dagen började med att mamma typ hoppa i min säng för att jag skulle kliva upp och typ skrek hela tiden ba KLIV UPP NU , det tog 1 ½ timma för mig att ta mig ur sängen serri jag älskar att sova ! när jag klivit upp gick jag och duscha höll dock på att somna i duschen... efter de så drog jag på mig lite kläder och fammla mig ut till mina små sweetharts ! dom är seriöst underbara där kan jag tänka på annat än all skit och stress.. jag bytte lite burar , goosa lite smått och drog sen in och gjorde mig iordning med sandra och lite senare kom amanda. När vi var klara begav vi oss till 9ans buss men nej den visa fel på internet så vi fick SPRINGA till 1an och serri att springa med högklackat , INTE kul ! sen iallafall så gled vi runt på hockeyn chill! aja nu ska jag ta de lungt och isäng tidigt ikväll eftersom att jag har morgon jour i stallet !
Nellan ♥
Powni ! ♥

Ops

Hejsan idag vaknade jag och sandra av att min mamma ringde och va as sur för att vi hade hållt henne vaken typ hela natten , och hon tyckte att de va dax att kliva upp kl 1 ... sorry mom !  Dessutom så fick jag besked från Hanna att jag ska få komma ut och provrida hennes nya häst till medryttare , I'm so happy !  Jsg hsr även hunnit skypa lite . När jag var ut till kaninerna så möttes jag av en kanin i dörren men sålart sprang han ju iväg under hyllan FUCK IT att han ska rymma hela tiden jag förstår inte hur han för det är 5 gången han rymmer på kort tid ska typ försöka fixa lås eller nå på hans bur ! Aja nu ska jag ta å sova Natti ! / Anna

Dålig

Förlåt för att jag inte har blogga men har inte haft tid har inte vart hemma om har inta haft tillgång till dator så jag får så kallat efter blogga !
igår så färgade jag håret på amanda , 2 omgångar de blev riktigt fint faktist ! efter det drog vi till fanny och tjilla och sen for jag till staden och amanda hem. Idag har jag vart med Sandra i stallet hos nobel och dom var så duktiga ! :) nyss satt jag och försökte sticka men de gick dåligt så jag sluta...
EGO

Hemma !

Hejsan nu har jag vart och träna bort all julmat och nyårs mat , Dock så hatar jag julmat så av de har jag inte ätit så mkt av och av godis får jag dåliga tänder ;) så jag har faktist inte tjocka så jätte mkt under jul och nyår jämfört med vissa andra iallafall , idag har jag åkt tåg hem från gällivare känns som om jag mst va med alla nu . När jag väntade på det sena tåget i gällivare så satt ett fyllo till uteliggare där , sjukt skum , ha skrek och typ försökte prata med mig men jag haha dissade han ^^ .. sen kom en vakt typ och sa att han skulle ut men han ba nej så sa vakten då ringer jag polisen . sen hjälpte vakten fyllot ut och han typ höll på å ramla å han tappa spritflaskan i golvet så de börja lukta SKUNK ... sjukt läskit altså ! Och sen på tåget så satt de några spaniorer mitt emot mig , och jag hoppade ju av spanskan i höstas . mitt i allt så frågade dom ba vart ligger luleå på DÅLIG engelska jag ba öhhh , sista station , dom ba ahaaa . sen sa dom ba kan du säga till när vi börjar närma oss jag ba ÖÖÖÖHH ? sure ? typ hahah . amen iallafall så har jag visat mina språk skills idag jag äb stolt över mig själv :))
nu har jar inte så mycket mer att skriva så puss ! / Anna
EGOPICS
Rollo Jag Saknar dig

Hellu !

Hejsan sitter fortdarande i dundret , jag vet att jag torkar bort mitt liv men faktist så ska jag hem imorgon SKÖNT ! Så hör av er om ni vill hitta på något vänner ! :) , idag så har jag och olivia bara slappa , för jag har så sjukt dåligt i kroppen så den pallar inge skidnig ! när jag kommer hem ska jag försöka fixa mer billder är glad att jag alls hasr kunna blogga nu över nyår , och nånting som är säkert nästa år ska jag INTE vara i dundret på nyår ! aja ha inte nå mer att skriva puss ! / Anna

BTW så ska jag typ köpa en One Piece , eftersom att jag är ganska lat av mig ;)
Gillade denhär ! :D eller en blå med onepiece  stort över hela kroppen :P

Seg !

HeJsan ! idag vaknade man typ sent då , iallafall har sjukt ont i kroppen och mår inge vidare ... men de är ju ett nytt år så vi ska inte sörja här inte , snart ska jag och olivia dra till poolen och chilla där ett tag , och något helt oroligt mina lösnaglar sitter kvar :o
Igår så typ blev tolvslaget med en massa människor tp och de va typ as nice att se alla raketer i gällivare också de blev ju nästan dag ;) , efter 12 slaget gick vi in och typ chillade , jag och olivia spelade blokus sen kom jesper filip och hampus och ttyp slamsade och pilip försökte förklara hur hans släkt blev till :O jag fatt typ inget men ... vi hade typ mycke raketer också :D
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !

RSS 2.0