2 dagar , allt i ett !

Tjabba tjena gårdagen var väldigt lyckad när dom äntligen kom , vi käka osv , sen kom david pierre robbe isse simon och jolle förbi en stund , brudarna sov hära och det var en mycket trevlig kväll och massa bra filmer ! :D
idag så har jag vart i stallet , chilla där med maya och vi for å red på poarna dom va så snälla så!

Dag 27 - Min favoritfärg

alltså jag har inte någon speciell favorit färg jag gillar som olika färger i olika lägen , men typ rosa blått och lila gillar jag.

Born this way

Hellå sitter här och väntar på att de ska komma fina brudar hit och ja hoppas att dom kommer snart för de är inte kul att va ensam tro mig ! ajja tror att de kommer bli en kulig kväll skriver mer om den sen puss !

Dag 26 – Mina rädslor

Ska jag vara ärlig så har jag bara en rädsla. Det är att tappa vänner som står mig nära. Mina vänner betyder värkligen allt för mig.

Häst hantering i mina åsikter.

Tankar
jag tänker alltid när jag hanterar djur över huvudtaget hur jag hade vela bli behandlad om jag var det djuret. Nu då hästhanteringen och det tar jag upp bara för att jag tycker att de spårar på vissa håll , inte riktat mot någon speciell. Tycker bara allmänt att jag hör fler och fler skador/olyckor/hämska händelser över huvudtaget.
Jag har en väldigt klar åsikt om hur man säger till en häst nu då på rätt sätt. kommihåg , MIN ÅSIKT , så ingen får ta illa upp för dom själva inte gör så men vill gärna ha komentarer om hur ni tänker !:D
Åsikten är att jag tror inte på att bli arg på en häst. Jag tror inte att hästen blir snällare och lugnare om man skriker och smäller till den. Hästarna är det vi människan som tagit in och gjort tama och egentligen så tycker jag det är en bekräftelse med glädjesprång tex att hästarna mår bra.
Detta kommer bli en lång text men läs värd !
Spöt kom till för att hjälpa hästen att förstå oss och våra hjälper , men det missbrukas väldigt hårt tycker jag. Folk rent utav slår sina hästar med det. Det är till för att färlänga våra hjälper så vi ska kunna arbeta hästen rätt och avlappnat. somsagt , spö är absolut tillåtet men det ska användas rätt!
Jag tror på dethär sättet och jag är väldigt säker på det eftersom att det fungerat på flera olika sorters hästar. Alla gör vi misstag och vi måste lära oss att acceptera hästens. Många gånger är det ryttarens fel att hästen gör dom misstagen då kan man inte sätta sig och slå eller skrika på hästen man måste bara acceptara det och rida vidare och försöka göra det bättre nästa gång. Om en häst vägrar framför ett hinder så beror det 9 av 10 gånger på att hästen är osäker , inte har nog med tillit för sin ryttare och när hästen vägrar så bli ryttaren arg och skriker och smäller på , hur tror du den hästen tänker och känner ? jag tror att den hästen är väldigt rädd , den vet inte riktigt vad den ska göra när den inte har nån att lita på.
Jag vet att ingen människa i världen vill bli slagen av ett spö , ingen människa i världen vill säga en hemlighet till någon dom inte litar på och sist men inte minst ingen människa vill bli behandlad illa. tänk nu att det finns människor som värkligen slår och slår sin häst med spöt , det finns hästar som inte kan lita på sin ryttare och det finns hästar som blir illa behandlade.v
Okej nu vet jag att det låter överdrivet , hur ska man egentligen säga åt en häst ? men först och främst ska man ta reda på varför hästen gör som den gör. Blir det problem när man rider , (blev hästen rädd? Har den ont? busig? eller allmänt bara?) beroende på vad hästen än gör så ska man inte slå på den det ger hästen en tanke att hämnas , (fortfarande hur jag tänker) , första gången ska man inte alls bry sig i vad hästen gör andra gången prata lugnt till hästen , händer ingenting då. stanna hästen , sen fortsätt bara lugnt och fint som vanligt. har man inte en problem häst då ska man inte behöva hårda åtgärder då ska det jag just sagt räcka.
Stallet
om hästen beter sig illa i stallet och du får lust att smäll till den , tänk efter , vad är det som hästen reagerar på? är den kittlig? reaktion på annan häst? mår dåligt på något sätt ? då ska man INTE bry sig. däremot om det förekommer sparkar ska man bara använda ett bestämt NEJ detsamma om hästen hugger. Är hästen orolig i stallet ska du själv bara vara lugn annars kommer hästens nervousitet aldrig släppa.
Hitta hästen
För att finna hästen , för att ni ska få ett förtroende för varann och för att ni ska bli det oskiljbara paret så handlar allt om tillit och hur du och din häst kan läsa och förstå varann. det ända jag har att säga som ett tips , tänk alltid efter innan du gör något och tänk alltid ALLTID till varför gjortde hästen så , varför reagera den så. Det ger ett förtroende till ärlighet och dessutom lär man känna hur hästen är och reagerar på olika saker. Det är en väldigt viktig början.
Det här har jag skrivit utifrån hur jag tycker och tänker och hur jag själv har gjort för att hitta till hästen hjärta och att kunna säga till en häst utan att skrika slå eller på något sätt så hästen känner obehag. Jag satsar på felfri ridning och vill inte behöva bli arg på hästen, jag har lyckats hitills , hur vill du göra?



Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet

Hej och hå nu ska ni få se hur stökigt rum jag har just nu ;)
EFTER BILDER KOMMER IMR ;)
risigt

Dag 24 – Något jag gillar med mig själv

ytligt ingen ting men jag gillar att jag kan stå för vad jag säger och gör , och det är jag riktigt glad över!
idag har de bara vart jobbigare på skolan känns som de bara finns en utväg men den ska jag ta sen med lena och har redan tagit den med min mor. Hoppas värkligen att dehär blir bra och då menar jag inte att jag ska bli vän med nån , jag vill slippa vissa .....
har vart i stallet idag , har ridit Måne och hon var super duktig fick nästan en tår i ögat så duktig var hon , fick bra med berömm av benita är supernöjd med dagens pass ! :D

Dag 23 – Det här får mig att hoppa av glädje

Just nu finns det inget som får mig att hoppa av glädje , kanske om de skulle va nån överaskning eller mina VÄNNER gör något bra.
Förlåt min dåliga uppladdning men de har spårat ut helt på skolan å så så jag har de väldigt trögt just nu men snart är de lov och då slipper jag skiten...
de bästa jag har ♥

Dag 22 – Det här upprör mig

Jag kan inte ta de på bloggen , det skulle väcka alldeles för mycket uppmärksamhet.
Idag har det vart en riktigt tung skoldag , tjejsnacket , inte riktigt som vanligt , det blev både skratt och tårar och jag vet inte om jag ska vara arg eller ledsen.... nu ska jag snart bege mig till stallet och ''lilla'' söta vera.

inget speciellt , nej inget speciellt.

Hejsan hoppsan ingenting speciellt har hänt idag , det är nämligen så att jag fortfarande inte kan gå på våra träningar för att jag är förkyld och hostar som jag vet inte vad , inte kul :( iaf skolan har vart helt normal , på morgonen fick vi fortsätta löda vårt ''spel'' typ kul. Annars har skolan vart som vanligt , efter skolan gick carl med mig ett tag men sen ville han tydligen inte gå med mig längre så han sprang sista biten hem HAHA så sött...

inget speciellt , nej inget speciellt.

Hejsan hoppsan ingenting speciellt har hänt idag , det är nämligen så att jag fortfarande inte kan gå på våra träningar för att jag är förkyld och hostar som jag vet inte vad , inte kul :( iaf skolan har vart helt normal , på morgonen fick vi fortsätta löda vårt ''spel'' typ kul. Annars har skolan vart som vanligt , efter skolan gick carl med mig ett tag men sen ville han tydligen inte gå med mig längre så han sprang sista biten hem HAHA så sött...

Dag 21 – Det här saknar jag

Jag saknar att inte längre kunna sitte på rollo och bara njuta av att timmarna flyger iväg , det är helt sjukt hur mycket jag saknar att sätta mig bredvid han ledsen och sen när jag ställer mig så var jag den lyckligaste i världen , den hästen gjorde dom åren till dom finaste jag haft. De lyckligaste stunderna i mitt liv har vart vid rollos sida och på hans rygg. Lyckan jag hade på den hästen är obeskrivlig!
den lyckan ni aldig sett av mig ser fake ut men det är den som är äkta ,
det är den som ni inte får fram från mig. Det var bara Rollo som fick de.
älskling♥
det var en dröm som jag aldrig mer kommer få leva.
i framgångar , motgångar gick vi , vi klarade allt tillsammans , jag minns
när jag sa , jag har dig vid min sida och vi klarar allting tillsammans.
Det sa jag och de var då det blev , du blev min livs bästa vän ,
du var så mycket mer än en häst , Rollo jag lovar att aldrig glömma dig
du var min andra halva och min högra hand , älskling , du var allt.♥

it's time

lev livet som du vill inte som du lärt dig.

Blogg torka.

Förlåt att jag har haft en väldigt lång bloggtorka men jag har legat sjuk och har knappt orka lyfta ett finger! igår så for jag på hockey med amanda och aminda så skönt att komma iväg och tänka på nå annat än att vara sjuk! idag ska jag nog bara ta det lugnt så jag orkar gå till skolan imorgon.
HeJ

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför

Jag skulle vela byta liv med en uteliggare , för att jag vill se hur bra jag egentligen har det , och kunna tänka på dom som har den värkligheter att leva ute dygnet runt , sova under en bro eller i ett trapphur om dom har tur , och leva på typ 100 kronor i veckan om ens de , de är så sjukt synd om dom människorna.

Dag 19 - Det här får mig att bli glad

samma igen fast ska jag ta och berätta om något annat istället antar att det blir tråkigt att lyssna på samma visa om och om igen ? ;) jo såhär är det , mina vänner får mig på topp hela tiden det finns dom som påvärkar mer eller mindre men dom är så sjukt bra , alla mina vänner som läser dehär , ni är typ de bästa som finns :*

Dag 18 – Det här får mig att gråta

Oj nu blir det en repris från mitt bästa minne ,,, fortfarande rollo här , ibland gråter jag av saknaden och ibland för den lyckan han gav mig och allt de underbara han lärde mig , han var fantastisk.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favorit minne , oj , jag har väldigt många minnen som är helt underbara! Resor med lagen till södra sverige, utlandsresor, olika hästar , och massa saker. kan inte komma på något som är bäst men jag kan säga att det finns ett minne som ligger mig varmt om hjärtat... Rollo , hela den underbara tiden jag hade med han , det var nog dom lyckligaste åren i mitt liv! en helt felfri och en helt underbar häst , jag har väldigt svårt för varmblod , men han var speciell ♥

Dag 16 – Det här är jag beroende utav

Jag är beroende av olika saker , men saker som är en rutin som jag är beroende av är nog djuren , jag hade inte klarat mig utan dom och dom är också såklart beroende av mig , om jag inte hade gett dom mat hur hade dom då överlevt? det är en daglig rutin som kommer vara ett livsånt beroende. Jag är också beroende av mindre bra saker som datorn.. någonting jag tycker är typ as bra fast ibland känns det väldigt onödigt att sitta och häcka framför datan :d

Dag 15 – Detta ångrar jag

Det finns väldigt mycket som jag ångrar , det finns speciella saker jag inte vill ta upp i bloggen och saker jag kan ta upp men inte så intressanta så de räcker väl med att jag säger att jag har saker jag ångrar... Och att ångra någonting är typ det jobbigaste som finns , det kan leda till typ deprition men inte för mig , här är man ju lite man och står upp!

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Jag hade på mig redbird byxor och en svart kofta från carlings och ett vitt linne ! (Y) thats awesome !
Idag är det faktist alla hjärtans dag det är ju helt nice! på skolan fick vi stora hjärtan vi skulle hänga runt halsen så skrev typ alla på det en oftast gullig hälsning men nog hände det att de kom en liten groda ^^ iaf , det var en ganska lugn dag. efter skolan drog jag till stallet och typ chilla det var 25- ute så jag var bara på en snabb ridtur! städa stallet osv... har nyss träna matte fattar NADA men ska försöka plugga lite till så jag iaf får vg på provet imr ;)

Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.

Det finns tre låtar som jag kan lyssna på hur mycket som hälst. Sagoland och längesen som jag kommer på nu. av dom låtarna blir jag i min egen värld!
HELGEN
I lördags så började dagen med en sväng på staden , köpte en finfin present till min älskade mor på fritz olsson! sen på hardwere och köpte en awesome klocka även ett par nais mjukisbyxor från bikbok! senare kom sandra vi drog till desse och vi fixa oss till uh hahaha seriöst var det ett skämt eller jag betala 40 spän för ingenting! det var riktigt dåligt...
Idag så vaknade jag bredvid sandra! vi for till vera hon var super duktig! dessutom städade vi hela stallet. Senare så duscha jag och firade min mor , sen kom amanda och efter det även adam , tehe vi hade typ kul :D sen gick vi med amanda till buss hållplatsen shit va kallt!
Klockan !
(Y)

Dag 12 – I min handväska

Har ingen handväska men om jag har en väska på stan typ så antar jag att jag har kläder å smink i den ;)

Dag 11 – Mina syskon

Ja man kan ju som säga att jag har 2 sorters syskon , jag har biologiska syskon och syskon som jag säger tex amanda är min syster ... men nu tänkte jag fokusera på min riktiga bror , han är helt dum i huvudet men han är ju trots allt min bror.
idag har vi haft volleyboll tournering , de gick inte så bra för vi har det inte så bra bland tjejerna i klassen just nu så de va typ rörigt ? ajja , nu sitter jag här och försöker städa lite , ska hitta på nå nice senare ikv !

shit

Hellå idag har jag inte gjort så mycket skolan har vart som vanligt osv. Blev klar med min novell så är helt klar med mina svenska uppgifter. Efter skolan så for vi och tittade på ett hus, as fint men mina föräldrar är tveksamma av olika anledningar... nu ska jag ta och städa lite så de blir vackert i mitt rum puss !
FELÅT AMANDA VAR BARA TVUNGEN ATT SNO FILMEN :*♥

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Ja , jag har inte haft något speciellt , jag har haft min grå tröja från carlings ett vitt linne och svarta leggings ^^

Dag 9 – Min första kärlek

Oj det här blev ett jobbigt ämne , min första kärlek var nog väldigt jobbig , det var min första och det är nog den ända personen jag vart riktigt kär i. Jag kan tyvärr inte säga vem men jag var kär i personen i typ 2 år . nåja ,onsdagen , jag var och tränade ett hårt 2 ½ timmars pass , sjukt jobbigt om jag ska vara ärlig !

Dag 8 – Ett ögonblick.

Det finns många ögonblick som jag aldrig glömmer, sorjliga och glada. Vet inte riktigt hur jag ska förklara ''ett ögonblick'' men jag kan ju berätta om ett bra ögonblick jag minns och ett dåligt så borde de ju räcka ? ;)
Ett bra var när dom lämna över arielle till mig efter att hon hade vart borta i 3 dagar i 20 graders kyla under ett ihoprasat hus , jag var extremt glad och det kom massor av glädjetårar!
Ett mindre bra var nog när jag flög av hästen och slog i ryggen så hårt att jag svimmade.

Dag 7 – Min bästa vän

Jag har väldigt många och bra vänner , jag har inte en direkt utsedd bästa vän , men det finns några styckna som lag litar på till 110% och jag skulle aldrig klara mig utan dom , nämner inga namn men jag tror dom som de handlar om fattar ;). Jag har altså en väldigt stor grupp med vänner och jag älskad dom alla !
Idag var de skitmat på skolan jag och fanny med sällskap an amanda åt baguett på kondis , gött. Efter skolan drog jag mit till stallet , nellie förvånade mig väldigt mycker hon gick avspänt och iform , AMAZING! imorgon ska jag rida vera , hoppas det går bra! Nu på kvällen har jag vart på fotbolls träning de gick typ jätte bra !

Dag 6 – Min dag

Min dag , jag vaknade upp bredvid amanda sandström kl halv 10. Vi åt frukost sen skjutsa vi hem amanda och själv for man på årsmöte och Pay and jump ''hoppning'' Jag hade såklart chantisse hon var super duktig , vi fick jätte bra kritik av gittan , hon var frammåt och hoppade super bra ! Det var min dag.

Igår så städa jag på dagen , mot kvällningen kom amanda sandström och sedan drog mina päron och då så kom david'm och simon'w vi chilla typ såg lite film , efter filmen så banka de på fönstret , såklart så va de aminda amanda och fanny hahah , oj oj ... Sen när vi skulle följa dom till bussen så mötte vi mina päron i dörren ,, jag och amanda frös som SATAN när vi kom tillbaka. Mysig

Gulligt !

Dag 5 – Mina drömmar

Min dröm har jag nog bestämt för väldigt länge sen. Jag bestämde sen jag viste vad ett djur var att mina drömmar var djuren , Jag har väldigt väldigt länge sagt klart för mig att hästarna är min dröm. Jag lever inte min dröm än men den är på god väg. Min dröm är en stor gård med hästar hundar katter kaniner osv , goda träningsmöjligeter och ett fint hus att leva i. Sen kan jag vidare utveckla min dröm väldigt mycket så det slutar i elit. Men jag ska börja med att satsa på egen häst och egen gård så lever jag värkligen lyckligt lottat. Så är det mina drömmar ser ut.

Dag 4 - Vad är kärlek

Kärlek är någonting som kan vara mycket fint och bra , men det kan även förstöra en helt. Man kanse kärlek på olika sätt. Man kan vara kär i en kille , det kan vara ett djur , en sport. Det beror på helt ens egna intressen. Kärlek kan krossa hjärtan utan att ens mena det. Som tex att någon dör. Kärlek är ett starkt ord och en speciell känsla man får. vet inte riktigt hur jag mer ska förklara men de är så jag ser på saken
Skola , sen på eftermiddagen blev det lite ändrade planer skulle egenligen iväg kl 16 men det gick inte vi ska ta det till veckan istället. For istället till stallet red vera , fick fram henne i ett fräscht tempo och hon gick fint samlat nerot i traven lite överenergi till galoppen några sparkar men inte mer. super duktig häst idag!
När jag kom hem så hade vi gäster , kul kul , så nu ska jag sova , kanske tagga min ff kväll imr ! ;)
I keep dancing on my own.

något som inte andra förstår

Får ofta höra: Ta det lugnt, det är "bara en häst"..
De förstår inte att min tid med hästarna är så viktig för mig.
Några utav mina finaste stunder har varit tillsammans med en häst.
"Bara en häst" gör mig till en bättre person.
"Bara en häst" avleder mina tankar, och får mig att inse att livet är något bra.
Det är inte bara en häst. Det är den finaste varelsen i mina ögon, om alla bara kunde fatta det och acceptera det , så är läget och så förblir det. Jag ska fortsätta och sikta mot toppen, jag ska gå vidare visa allt du lärt mig älskade häst. Du var en del av mig , obeskrivlig saknad. Jag är sjukt glad att jag lärde känna dig.Jag saknar dig rollogrind ♥
du kommer alltid att vara min första medryttar häst du kommer på de
sättet aldrig bli glömd. Du var så extremt mycket för mig häst♥

Dag 3 - en sak jag älskar från min garderob

Vet inte vad jag ska älskar jag tycker om mina kläder o olika lägen kan man säga. Men någonting som funkar till allt är nog min svarta kofta med ett mönster på ryggen från carlings. Den är jätte skön och man kan ha den till allt! Fast det finns ju finare kläder i min garderob men det var vad jag älskade ^^ jag älskar alla mina kläder men min svarta kofta ''sticker ut'' mest.

Har just kommit hem från stallet , red conrad han var lite spänd men super duktig. Gillar dig häst ♥
Mor om du läser detta så här kommer två länkar på två hästar jag vill ha! ^^
http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=438230&inriktning=&typ=12
http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=438292&inriktning=&typ=12
Idag så har vi haft ganska fritt på skolan, Vi har arbetat med det vi behövt. Jag och amanda jobbade på riktigt bra faktist.

Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

Meningen med mitt bloggnamn är ganska simpelt. Jag heter anna och där av aa och lindqvist i efter namn därför så heter bloggen aalindqvist. Jag har det också på många andra användare därför blev namnet så ! :)
Idag så har skolav vart JÄTTE bra! Första lektion var HK där vi gjorde pizza jag och amanda var as duktiga förutom att det blev översvämning då. ;) Efter det hade vi svenska med Mac datorerna och sedan lunch och efter lunchen åkte vi in på stan. Vi blev indelade i grupper och grupperna skulle gå runt och fota sig mer olika yrkes män/kvinnor SUPER KUL! Sen gick jag och amanda på stan jag shoppa som vanligt väldigt mycket....
Bäst vi är !
BILDER PÅ KLÄDERNA KOMMER I ETT SENARE INLÄGG !
Kan berätta vad det är , Det är en marin blå kofta från gina , en grå hood tröja från bikbok , en tischa från gina , ett par jeans från bikbok , en ögonbryns penna , en trekvarts tröja as snygg till sommaren och jätte söta shorts till! och 2 par underkläder ;)

Dag 1 - presentera mig själv

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig i ord . Jag kör mitt eget rally genom livet bryr mig inte så mycket i andra , jag kan ta skit utan att få självmordstankar och jag kan stå för det jag säger. Jag är ganska bortskämd, gillar att ha roligt med vänner och även mina djur besriver mig mycket. Jag ger inte personer många chanser till vänskap , jag har inte tid för falska vänner. man kan säga att jag har mycket att göra och är helt enkelt mig själv!
Ställ gärna frågon om ni undrar något som jag inte tog upp och skriv erat namn så jag kan svara på bästa sätt ! :)
!

Beskrivning om mig i 30 dagar

En chans för er att lära känna mig lite bättre efter som att jag är ganska dålig på det i bloggen. ;)

- Dag 1 – Presentera mig själv.

- Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

- Dag 3 - EN sak jag älskar från min garderob .

- Dag 4 – Vad är kärlek.

- Dag 5 – Mina drömmar.

- Dag 6 – Min dag.

- Dag 7 – Min bästa vän.

- Dag 8 – Ett ögonblick.

- Dag 9 – Min första kärlek.

- Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

- Dag 11 – Mina syskon.

- Dag 12 – I min handväska.

- Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.

- Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

- Dag 15 – Detta ångrar jag

- Dag 16 – Det här är jag beroende utav.

- Dag 17 – Mitt favoritminne.

- Dag 18 – Det här får mig att gråta.

- Dag 19 - Det här får mig att bli glad.

- Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.

- Dag 21 – Det här saknar jag.

- Dag 22 – Det här upprör mig.

- Dag 23 – Det här får mig att hoppa av glädje.

- Dag 24 – Något jag gillar med mig själv.

- Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.

- Dag 26 – Mina rädslor.

- Dag 27 - Min favoritfärg.

- Dag 28 – Något jag vill ha.

- Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.

- Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Alla veckans dagar.

Hallå jag har tänkt börja skriva på ett helt nytt sätt. Jag ska vara mycket mer nogrann med hur jag formulerar mig och försöka skippa skit texten. Så det blir riktigt bra för er att läsa! Jag ska inte skriva mer än vad ni bör veta men ändå så att bloggen blir levande och intressant!
Idag har jag vart jätte trött eftersom att jag var på skolan kl 7 pga att jag hanna ella och amanda inte hade gjort klart vårt arbete , KUL ! Men vi hann klart det som tur var , jag har haft flera olika oseriösa frisyrer och inget har riktigt vart som det brukar , jag är inte som jag brukar när jag är trött.. efter skolan så for jag till björsbyn red Vera hon var väldigt bråkig i början och skulle bara springa snabbt och sparka i galoppen . Tillslut fick jag ner henne i ett fint och samlat tempo och iform i alla gång arten nöjd! sen påväg hem från ridplan så blev hon rädd för nå mer inte vad så hon skygga ut mitt i vägen och bilar tvärnita från båda hållen , herre gud häst du gav mig en nära döden upplevelse ;)
nu ska jag gå och sova så jag blir lite seriös imorgon och inte studsar mellan väggarna av övertrötts het.
så är det så blir det så består det.

RSS 2.0