Video blogg !

Vi är så gulliga !
Just nu så sitter 2 gulliga flickor här vid namn Amanda sandström och fanny engman . Vi ha jävligt kuligt och min bror hade just en fin show för oss film nedanför och även lite bilder !
Göllisch ! !! ! !!!! <33333333
( ha högt ljud ! )
hahahah nu får ni ett gott skratt det är filmat genom fönstret ! hahah
HA de gött puss !

Paket !

Har vart hos mormor eftersom att hon fyller år ! Grattis mormor ! Mina galna kusiner var även där . Efter att vi hade ätit god tårta och druckit saft så höll dom fast mig och knöt ihop mina armar och ben så jag kunde inte gå . dom stog där å garva och jag låg ner typ helt orörlig , det är orättvist ....  Oscar Följde oss hem sen . Min bror och oscar gick ut och våra grannar är i egypten och hela deras hus var tänt och man såg inga möbler . Dom kom in och var i panik så gick jag med dom å kolla så ba kom en målare HAHAHAH fy tusan vad jag garvade åt dom . Nu sitter jag och väntar på amanda sandström å fanny engman dom kanske kommer hit så måste städa nu PUSS !

Trött

Ja inatt somna man tidigt , jag var trött som bara den när jag kom hem från uh. Nu sitter jag här helt risig och undrar vad jag ska göra av min dag ! om någon vill hitta på något CALL ! och ni som inte har mitt nr får vel ta kontakt med mig på annar sätt för här tänker jag inte lägga ut mitt nummer för då kommer alla ha de !



PUSS / Anna

BRA sen DÅLIGT


Min dag startade kl 06.00 . 06.30 for jag till porsön ( Anna W) Cirka klockan 7 rullade vi mot älvsbyn , När vi var framme packade vi upp våra grejjor till köket och våra djur till utställningen ! Stog i kiosken hela dagen . På morgonen var det ganska lugnt , Några kom in och köpte en kopp kaffe och en bulla , ingen stress för mig ! Men däremot på lunchen så stekte jag över 30 hamburgare typ och satte på de dom ville ha och serverade ! Jag var sjukt snabb ,, ska nog bli hamburgerstekare när jag blir stor ! ................ NOT . Efter lunch fick anna W ta över och jag gick och kolla hur de gick för mina djur , Stella hade fått 93,5 med fällning och dålig i kropp , så hon ska få några fler chanser innan jag bestämmer vad hon ska bli , men hennes päls pratade dommaren fint om !
På prisutdelningen kom jag 2a , alltså av 100 tävlande så kom jag 2a med min Izor , hermelin vitrödögd !

När jag kom hem dä ifrån sprang jag igenom duschen sen fix och till uh ! Det var det sämsta discot jag har vart på ! det var typ 99or där , inte många över huvudtaget , lite besviken faktist ! Betalade 40 kronor ... för ett jävligt dåligt disco . Jajja , det fanns ändå tjejjor som gjorde kvällen värd ! Ett stort tack till er !

Fett jobbig dag om jag ska vara ärlig !
Sköt nu om er ! / Anna


Priser ! <3

Skype

Klockan är 01.27 och jag ska upp om 4½ timma ! skypar med crilleboiii å celinagiiiirl ! dom ungarna är underbara ! å vi saknar david i samtalet !!! vart kan han vara ? celina funderar på att bli brunett :O , NEJ det får hon värkligen inte hon är jätte fin i blont !  och chrille har bra musik , då har ni fått lite info om mina natt vänner !

www.kottencelina.blogg.se

cchrillel@BDB

Helt onödigt inlägg men då vet nii ! :D

puss/anna



HJÄRTAN PÅ ER ! <3


Hemma !

Ja då var man hemma igen , borta bra men hemma bäst !

Igår så tillbringades hela dagen på stockholms stad , det blev en hel del shopping och så vågade jag gå och klippa mig , först så sa frisören ba , så här mycket tar jag och visade 10 cm och då trodde jag seriöst att jag skulle svimma men jag sa förstås , nej myckt minre så visa hon 5 cm ... jag suckade och sa nej max 2 centimeter !  Då gav frisören mig värsta bitch blicken och hon fråga massa saker ba , använder du hår inpackning , jag svara nej , hon ba : DU MÅSTE använda det ! jag var seriöst typ rädd när jag gick där ifrån !

På kvällen begav vi oss till heron city i kungens kurva , de blev ett hööks besök också . På heroncity åt vi på O'learys . Sen en stund på spelhallen ! 

Idag så for vi från hotellet strax efter 11 , planet gick 12.45 . När vi kom till flygplatsen och skulle checka in så kolla jag bak och GISSA vem som stog där! Jo det var självaste Måns müller ! vet inte om ni vet vem det är men han har ett tv program som heter cirkus müller !  Resan gick bra och när jag kom hem så bytte jag om till mina nya stallkläder och for till dom små pollarna ! Loki har fortfarande fång och jag tog det rätt chill , skritt arbete och en kort och lungn tölt ! 

Nu kommer lite bilder !


Tröja från Carlings !


Mönster på ridbyxorna !


Ridbyxorna !


Ridjacka !


Kofta från carlings!


T-shirt från New Yorker


Leggings från New Yorker


Mineral puder - maybelline New york , från kicks

Kajalvessare , från HM

2 packet lösögonfransar !


2 burkar Lanza Powder up


En Can can parfym från Kicks !

Det jag inte har bild på :

En BH från New Yorker !

2 Par Trosor från New Yorker
Texter på trosorna:
1a: Shake your booty
2a: Go Wild ! 

1 par CRW ridvantar från hööks  !


Har inte så mycket mer att säga ikväll !
PUSS / Anna

Hovet

Igår så var vi på hovet. En av den sämsta och risigaste ishallarna jag har vart i .. Innan match åt vi maddag på louge VIP. När vi kom så sa pappa att vi var från luleå hockey osv och dom ba jahhaa så det är ni som är från luleå ! och då lasta dom en himmla massa AIK saker på oss! vart lite äcklad faktist ! En engångs kamera Som det stog AIK på , nyckelband (AIK) , böcker (AIK) , pennor (AIK) osv . Bilder kommer på det när jag kommer hem ! I övrigt så tyckte jag att luleå gjorde en bra insats och vann med 3-0 . Aik's suportrar som var där skulle knappt fylla en långsida i coop arena. Deras klack var typ halva luleås och LHF's stockholmklack hördes lika mycket som AIK klacken , helt värdelöst om jag ska vara ärlig !

Nog om det , har precis vaknat ska snart bege mig ut på SKHLM centrum där det borde bli lite shopping , Ska även dra mig till hööks och sedan heron city där vi ska äta , och göra lite roliga saker ! :)

Saknar alla i Luleå !
Puss / Anna

(BILDER KOMMER SEN)

Stockholm !

Sitter i stockhom nu ! På väg hit till hotellet så såg jag min dröm gård, typ stallen såg ut som slott , säkert över 80 hästar stog på gården och hur mycket hagar som helst ! Har aldrig sett finare om jag ska vara ärlig !  När jag kom fram till hotellet så duscha jag och sminka mig och så vidare sedan gick jag ut på staden ! Var och kolla runt en snabbis vad som fanns sedan var vi och åt på nån resturang ! Nu sitter jag på hotellet ,  vi ska snart börja bege oss till Hovet där vi ska se Luleå - AIK ! Herregud det kommer bli en bra match känns det som ! Innan matchen kommer vi äta där , och sen får vi VIP platser ! 

Imorgon tror jag att det blir att shoppa ! Skriver mer då !

/ Anna


Stockholm !

Packar !

Nu så har jag presis kommit hem har vart och tagit bort bianca nu ... Hon Låg bara i buren helt borta gjord av ben och skin så jag beslutade att hon skulle få somna in ... hemskt men sånt är livet . Anna weström tog bort henne åt mig , tack för att du tog slut på hennes lidande !

På tal om nånting bättre ! nu packar jag för fullt till stockholm , svårt att veta vad man ska ha med sig eftersom att jag ska ha plats till shoppade saker åxå ! så nu har jag packat de jag ska ha med mig ! jag lovar att jag har glömt något men ja har med de viktigaste , smink , å plattång ! Vet inte om jag kommer kunna skriva nu medans jag är i stockholm men ska försöka ! imrn ska jag iallafall på hovet och se på hockey ! blir att sitta på VIP läktare å finmiddag där , de är ju awesome ! nog för att det är till vardagen i luleå men på hovet är de lite spec ! ;)
Väskan ser röd ut men den är rosa ! ;)

Jobbigt !

Hej idag så började allt som vanligt med skola , lite stressigt när vi först glömde samljus sedan anette från peka ... ojoj . Direkt efter skolan drog jag till stallet var där i 5 timmar red 2 av dom timmarna , en pigg och fin nellie lite lagomt med damp ! När jag kom hem så gick jag ut till mina små och visade min granne hur hon skulle sköta om dom medans jag är i stockholm ! Men när jag kom ut dit så var det något som var fel med min fina bianca , hon är inte alls som hon ska , Det tyder mest troligt på njursvikt och jag sitter just nu och överväger om hon ska få leva eller dö , inte roligt alls , efter som att jag har trott på henne så mycket hon skulle ställas nästa helg men så blir det inte , jag tror att hon får somna in ikväll och åka upp till sin mamma! :(

Skriver senare hur det blir med henne !

Puss / anna


Finaste ♥


Svårt val om hon ska få leva eller dö !

Misslyckat !

Gårdagens disco , sjukt misslyckat men slutade fint ändå , de blev en favorit i repris ! Tack till dig som gjorde kvällen värd ! ♥

Till idag så har sandra sovit hos mig , inatt ringde nå random boys från gbg som var 16 och vi sociala med dom ett tag , Nä vi vakna sen så gick vi ut till mina små där ute och regjorde burar och städa fint där inne. Nu har sandra dragit och jag sitte här och dunkar musik , chillar , skriker åt min bror då han typ springer in och ut ur mitt rum och säger massa saker !! så jävla less han ... Nu ska jag nog ta å fara ut och springa med mina små doggz !

Seeyou ! / anna

                                                         


innan discot!


HONEY ! ♥


TaGGad!

Idag så har skolan vart rätt chill , no , so sen så gick jag och desse ifrån för att vi skulle hjälpa att fixa med ljus och ljud till discot som är imorgon! Vi lärde oss hur allt fungera fick prova spela lite skivor , prova struposkopen ! AWSOME! Jag är jätte taggad till imorgon då det är grymma baser och grymt bra musik/ljud och vi har en helt grym struposkop! Jag hoppas att alla kommer !
Sen hade vi lunch , Tjejsnack där vi prata om lite saker jag berätta den pinsammaste drömmen man kan ha .. men ett gott skratt förlänger ju livet som man säger ! Efter det hade vi idrott , innebandy och på slutet hade vi massage , VÄL behövligt ! Nu så ska jag ta och städa klart mitt rum och om jag har nån blogg paus utan att sagt till så är det för att de händer lite saker hemma och på skolan !
Puss / Anna
Tagga !
Imorgon kl 20.00 Kommer alla ungdommar mellan 14 och 17 vistas i
gammelstad på dedär discot som alla ska på !

Innebandy (Y)

TJA TJAA !!

första inlägget då från mig ! Tack amanda sandström för den fina headern !
Idag så har vi haft innebandyturnering på skolan och såklart så vann vi iår igen . Efter första matchen så Ramla fanny på ett galler så hon skrapa upp hela knät , man såg typ in i knät :o , och hon var tvungen att sy 4 styngn eller nått . Äckligt som bara den iallafall !  Sen när allt var klart så hittade jag mina skor i duschen DYNG sura ! Och jag var inte glad efter det ska ni veta ! Efter en chill skoldag for jag till stallet . Loki var en snelhest och skötte sig finfint upp på mattisberget ! Fast jag hade typ ett problem , det var kolsvart och jag är mörkrädd.. inte kul !
LOKI ♥
Då får ni ha det fint tills vidare PUSS! / Anna

vsg anna! ♥

Hej
jag heter amanda och det jag jag som har fixat och trixat med annas blogg så att den blir fiiin hihi :)
min blogg hittar ni om ni klickar → här!
puss & kram /amanda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0