FELÅT!

HEJ asså förlåt för att jag inte har blogga men har vart så trött och stressad så jag vart påväg att bli sjuk, aja im back again, fredag, tömkörde jag pärlan, hon va jätte pigg men fin! , lördag red jannike henne och det gick bra men stundvis stretig.. idag har jag bara allmänt jobbat henne jobbat på formen osv, det gick väl sådär jag var trätt och grinig inget tålamod, det gick iaf ok och hästen gjorde det hon kunde, taggar 1000 inför hoppträningen imorgon!

dressyr och galopp arbete.

tisdagen började mede att skrittjobba henne lite grann, hon var stretig och ville bara springa hon var så SJUUUUKT pigg.. efter att vi hade värmt upp ordentligt så galopparbetade jag henne, rullade på väldigt bra hon ser bättre och bättre ut! hon var även något överspeedad så fort jag toutcha henne med spöt så blev det typ rodeo haha..  men slutet såg riktigt bra ut red på 3 delat eggbett och remont hon fungerade bra på det!
ONSADG blev en vilodag var och pussa och myste med henne ist!

svar :)

Myyyyy om söndag!:
Asså anna är du gjor av pengar elr?:O
svar: haha nej värkligen inte ;)

lovisa om skoooogen:
I vilket stall har du henne? :)
svar: på wallöfsgård i björsbyn! :)
Linnea om UNDERBART!:
Hur hög är din ponny? :)
svar: hon är 145 cm hög och grov! ;)

UNDERBART!

HEJ!
Idag har chantisse gjort sitt bästa hoppass hittills! , hon stannade BARA EN gång och de var för att jag red snett, hon hoppade flera rundor felfritt sista rundan felfri på 85-90 bana, 2 oxrar , 3 räcken en 2-kombination!  GRYMT nöjd! hon var inte lika osäker , hon bjöd mot hindrena och hoppade även fast jag inte satt å drev hela tiden! red på ett nytt bett, ett 3-delat eggbett hon gick sjukt bra! åååååh är såååå nöjd! :D
har även var och inhandlat lite nya saker!
lamicell grimma 265 kr
Classic remont nosgrimma 565 kr
och en förbygel jag ska ha till vardags, träningar osv!
och ett eggbett 198 kr!

svar! :)

Adina & islandshästen Funi om svar :):
Det där med att det känns konstigt att länga - självklart gör det det, eftersom du är van vid korta :) Precis som jag tycker det blir konstigt att korta upp mina :)
svar: precis! ;)

söndag!

ett dressyrpass, hon var väldigt stel men gjorde sitt bästa och gick faktist helt ok på slutet hon slappna av och jobba igenom sig iallafall! har inte haft bett på henne på en vecka kanske kan vara därför! ;)
har även klickat hem en kingsland farmingdale jacka 1999:-
köpt ett nytt täcke åt henne ett fodrat regntäcke. 849:-
en ny krubba
6  saltstenar.
imorgon  far jag och inhandlar lite annat.
ett eggbett
en fårskinnspad
kanske en hopplatta.

svar! :)

Anonym om VAD VILL NI?!:
mer bilder anna ;)
svar: felåååttt jag ska börja bli bättre med bilderna!

Anonym om 6 månader med min underbara.:
är din ponny stark ? ;D
har du nån annan som brukar rida din ponny ?
svar: ja förjävla stark i skogen... men inte på banan, då är hon inte stark men väldigt okänslig i munnen och känslig frammåt så det blir ju som ganska tungt ändå! ;)

VAD VILL NI?!

Kom med förslag om vad jag kan skriva om!
idag blev det att longera isåg då hur jävla fin min poa börjar bli! , hon är den bästa!

6 månader med min underbara.

Måndag, sary träning, hon stanna nån gång men jag lärde mig mycket under passet. rama in henne rätt, att hon måste ha mycket fart in osv. vi aslutade med en felfri runda! nöjd!
tisdag : vilodag vilket hon förtjänade.
onsdag: idag har jag kört ett kontition pass, det tog mer på mig än på henne hon har grym kondis men istället hoppas jag att det tog mycket rumpa och rygg på henne! provade även rida corinne OMFG vad jobbig haha omöjlig att sitta på... vi firade även 6 månader idag, elskade ponny jag älskar henne!

svar :)

Anonym om svar! :):
Nejdå, inte alls! Men ett litet tips är att länga lädrena något hål. Ta det inte som att du rider dåligt eller något för det gör du inte. Jag rider också och vill gärna ha tips på hur jag kan förbättra sits och ridning så tänkte att du kanske ville de med.
svar: vet, detdär är mina hoppläder är van att rida med dom så det känns jätte konstigt att länga! :d du får ju gärna skriva ditt namn ;)

svar :)

Anonym om Dressyr!:
rider du med pelham i dressyren ? :D
svar: varierar på det, eftersom att hon går riktigt bra på det! men har det inte som något specifikt ''dressyrbett'' eftersom att man inte får tävla med de! ;)

celina om skoooogen:
Vilken skillnad Anna!
längtar tills jag får rida den plutten, jag som tyckte det var en stor förändring redan i sommras!
svar: oj.. då kommer du få en typ chock när du rider henne nu! ;)

Anonym om svar! :):
ska du tävla kurirenspelen?
svar: nej , känns inte som att jag har någon chans... ska träna till nästa år istället. :)

skoooogen

Red ut men anna barbacka och bettlöst... dum som jag är som vanligt hade jag en pigg och stark ponny hihi.. taggar upp för sary träning imorgon!
MAJ↓

AUGUSTI↓
NU I OKTOBER↓

svar! :)

Anonym om Dressyr!:
ska du tävla dressyren i en hopp/allround sadel?
svar: hehe min hopp/allround passar inte längre har köpt en ny ren hoppsadel och jaa ska tävla med den något problem? :)

Linnea om Dressyr!:
Va fina ni är! :D
svar: tack! :)

Dressyr!

Igår så svammla vi på i ridhuset, red i grimma, träna nh och bara studsarunt där inne ett tag!
Idag blev det ett dressyr pass hon var JÄTTE duktig, inte lika som sist, men hon var nära! kan bero på att hon har träningsvärk. iaf så skötte hon sig fint, jag kunde vara lätt på handen och hon bar upp sig själv. I filmen , i början så kan de se väldigt dåligt ut men början är början kolla hela, slutet är bäst då går hon som bäst!


+

Lyckan som uppstår!

det känns som att allt börjar få lite flyt nu, dressyren sist var AMAZING , igår var jag ut och skritta och hon var så lyhörd , pigg å allt.  AJA IDAG hade jag Nizar träning i hoppning. Ponnyn som vanligt började med att stanna å massa skit men helvete...  slutade med att vi hoppa ca 90 och det utan svårigheter. fick beröm , han tyckte att det var en mycket fin häst som kunde bli bra :))) är riktigt nöjd med dagens pass! puss å kram!

Måndag tisdag.

Måndag: ett hårt skrittjobbs pass hon jobbade på jätte fint upp och ner för backar i skogen! ute i ca 1 -1 1/2 timma, Red på mitt kära hackamore dock så var hon GRYMT pigg..... men det ser jag bara possetivt!
Tisdag: Ridpasset gjorde min dag idag, jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag red delar av dressyr program och hon gick ner i världens rundaste och finaste dressyrform i ALLA lägen och vägar, hon gick igenom ordentliga hörnpasseringar, hon var känslig som vet inte vad, hon gjorde halt från trav och galopp och kunde gå från halt in i trav å galopp. skänkelvikningar, öppnor slutor... ökade traven över diagonalen ja då spände hon upp halsen sänkte huvet lite och tröck på i världens trav... säg något hon inte gjorde som jag bad henne?! och i alla gångarter gick hon på tygeln och bar upp sig själv ... vet att dehär låter helt jävla fake för att hon typ var helt fuckad bara för någon dag sen men jag lovar jag har en typ chock och jag vet inte riktigt hur jag ska ta ut min lycka för hon var så GRYMT fin... älskade häst ♥
Underbaraste älskade ponny om ord kunde förklara.... Du är mitt allt ♥

Dressyr!

HEEEJ!
min ponny börjar bli riktigt grov förbygeln går inte ens att få fast i sadeln, .. så måste köpa en ny förbygel också... ajja sånt är livet! idag blev det ett dressyrpass fick börja med att springa av henne hon var SJUKT pigg.. herregud och så fick jag bära upp henne ganska mkt själv men det lossnade mot slutet och hon gick riktigt bra faktist, nu så får jag ju en form så fort jag tar tygeln nästan, men vi har fortfarande mycket kvar att jobba på , skritten sitten nästan helt 100 och traven är väl helt ok, men hon måste bli bättre på att bära upp sig sj, vilket hon faktist blivit bättre på och lite känsligare i munnen hon biter fast ganska ofta i ytter... , men ska ta ut en veterinär i nov som ska kolla hennes tänder och vaccinera henne. galoppen , jag har fått den bjudning jag ville ha nästan lite för mycket, nu måste vi träna upp bärighetet och formen , hon MÅSTE lära sig att bära sig själv för det är såÅÅÅÅ jobbigt att ha 500 kg i handen i typ drygt en timma varje dag...  ajja ska inte klaga hon har faktist gjort allt hon kan , det är ju inte först nu när hon börjat få riktiga muskler hon värkligen kan släppa, och herregud vilka framsteg vi har gjort när jag kollar tillbaka speciellt innom hoppningen men dressyren också! för när jag fick henne så var hon omöjlig att rida ner i form utan inspänningar men som sagt använder man dom rätt så är dom till stor hjälp!
dåliga bilder VET men ni ser ju ungefär hur hon ser ut nu i dressyren ska fixa bra filmer å bra bilder LOVAR!
älskade sak ♥

Fredag, Lördag.

HEJ!
ASSÅ FÖRLÅÅÅÅÅTTTT :( för min dåliga uppdtering jag har värkligen inte haft tid... aja iaf i fredags så blev det ett dressyrpass, hon var SUPER fin lite tung i handen men det beror nor på att vi inte dressyra ordentligt på länge :d.. lördag ett hopp/dresyr pass hoppa typ 80, gick över cavaletti osv,. hon var SUUUPER duktig jätte lätt i handen och arbetade värklign! jag är super nöjd , idag (söndag) ska vi filma lite om hon nu inte har värsta protestdagen å inte vill göra nå .. nå vi får se hur det blir!
FILM PÅ JANNIKE OCH DUMLES DRESSYR DEBUT!

hårdträning!

HEJ!
Idag Blev det ett hårt pass! , först en bra bit efter bommen mycket galopp sen till sandtaget och bränt, nu ska den runda magen bort! har även köpt en ny sadel, en hoppsadel som är JÄTTE SKÖN så om någon vill köpa min så hör av er! :D nån dag till helgen ska jag göra ett videoinlägg från hästryggen så håll utkik vänner! ;)
puss! / ANNA

svar! :)

anna om HAHAHA ojoj...:
hahaha fyfan va stört det ser ut !
svar: HAHA VET! :D

Maria ([email protected]) om svar! :):
Kan inte jag få komma och fota dig och din häst någon dag?:D
svar: jodå det får du jätte gärna göra! :D



HAHAHA ojoj...


svar! :)

Elin om Fradag lördag!:
AHAH, missuppfattar jag eller red ni i Porsöcentrum?XD
svar: du fattar rätt vi red i porsöcentrum! ;)

celina om Saryträning!:
Måste få komma och rida nån dag, eller ja när jag kan rida igen! jävla fot
svar: JADÅ de ska du krya på dig gummsi! ;) ♥

Saryträning!

Hej!
Sary träning idag, ponnyn var SJUUUKt duktig, hon försökte smita på sidan en gång men och det var mitt fel för att jag styrde henne snett.. hon var jätte fin poan min :))))) fick bra kritik. så det går inte annat än frammåt! hinner inte bloggar mer nu , och förlåt för att bloggen har vart jättetråkig men om ni skulle ställt lite mer frågor och sånt så kanske jag hade vart mer aktiv och mer motiverad! :)
PUSS / ANNA

sadel... sadel... sadel........

HEJ
ÅÅÅÅH vad jag blir less på sadlar å skit, URS...  aja har provat en hoppsadel idag den satt jättebra bara att den också gled fram men inte lika mkt och den klämmer inte över ryggen. så vilken sadel som helst kommer glida fram för att hon är FET men det borde bli bättre snart när hon går på hård diet och tränar hårt! i veckan ska vi ut och intervalla med alexandra å jannike!
TILL SALU allround mot hopp 16,5 tum. Knights använd i 4 månader , i mycket gott skick!

snellaa!

SNÄLLA skriv era namn!! de är kul att veta vilka ni är! :D
Anonym om Fradag lördag!:
vart har du köpt ridbyxorna?
svar: jag köpte dom från RWS , ride with style ;)

Fradag lördag!

Hej fredagen så red jag och Jannike till ica på porsön och köpte daimcappochino (stavning?) a de är iaf AAAS goooottt!! Efter vägen var vi med om lite allt möjligt, när vi hade kommit in i själva porsön så sprang det fram nå barn och dom gick baki hästarna å allt, och våra hästar hade typ panik och även fast vi skrek GÅ INTE BAKOM HÄSTARNA så gorde dom de asså jag önskade lite att nån häst sparka lite så dom fatta vad vi mena, sen moppar, och vid ica en JÄKLA massa blickar på oss hehe... konstigt och så vare jätte många som följde efter oss men vi galloppera iväg ÄGDA! hehe...
lördagen blev en vilodag, men dagens inhandlingar! vet fullt onödigt med ett shabrak när jag inte ens har en sadel, men jag antar att jag inte ska behöva vänta länge på en ny! ... / ANNA
John witaker ridbyxor 800:-
schockemöhle fleecelindor. 260:-
Hopp shabrak från shockemöhle 550:-

RSS 2.0