Tävlar om en GPA

Jag är med i en tävling om en GPA hjälm var med du också ! :D
http://showjumper.blogg.se/2010/april/ny-tavling-i-bloggen.html

söndag+måndag

Söndagen så var jag hos vera först hon var JÄTTE duktig , och svettig blev hon efter galopparbetet och mycket in var hon! efter det kom anna med en kanin som jag ska para åt henne , en svart goding som ska bo hos mig ett tag! efter det var jag på träning förkyld så körde inte så hårt!
idag började allt med skolan och den var sig lik, efter skolan drog jag med amanda å fanny på stan å köpte kläder fett nice det blev en ny tröja och ett par jeans och ett par lacklegings! efter det stallet , nellie börjar må bättre red med jaana som red loki första gången och det gick mycket bra och båda hästarna var piggelin!
BTW så såg vi Cam abbot på stan !!!!!!!!!

stallet varje dag!

hejsan , ska till stallet idag också , har vart i stallet hela veckan ^^ ska rida söta ''lilla'' vera , ska bege mig dit snart så fort jag bytt om ! :)

Noben...

Chena , går dagen började med som jag skrev , en sväng på stan med världens bästa amanda , men påväg till stan så kom jag på... ajajaj the plånkan is at home! FUCK , jag for till stan kolla på kläder provade skinnjackor , hitta en ganska nice på jc men jag är fortfarande kär i kenzas! hoppas på att snart kunna fa å handla lite kläder är i stort behov av de! efter stan for jag till bensbyn och red nobel , han har blivit jätte fin , alltså jag var shockad ! shit vilken vacker ponny !
så är det.
gammal bild.

Godmorgon!

hejsan har just duscha ska nu fixa mig för en shopping tur på staden , hoppas jag hittar något fint , eftersom att de inte finns så mycket affärer här så har alla typ likadana kläder menotlike men men , jag ska försöka hitta nå snyggt och även lite smink behövs! senare bär det av till lilla nobel! puss / Anna

Blogg paus.

Nu har jag haft blogg paus i typ en månad , jag har haft väldigt lite tid och därför prioritera annat före bloggen , men nu tänkte jag börja igen! Ny header , har sj gjort den men celina larsson satte in den åt mig TACK hjärtat ♥
är himmla sugen på att köpa en skinjacka till våren men är riktigt sugen på kenzas collection , en av henner jackor MMM im inlove.

* gästbloggning

Celina här, har just fixat om Annas lilla blogg!
hoppas hon e nöjd! :D
kolla gärna in på min
http://kottencelina.blogg.se

RSS 2.0