nykär...

Asså ja ni flesta vet exakt hur det känns att vara helt jävla otroligt kär jag är kär på nytt i min häst och utan henne vet jag inte var jag hade gjort blir glad varje gång jag ser henne och jag skulle helst vilja vara med hon hela dagarna men så funkar det ju inte... saknar henne så fort jag inte är med henne... vet inte vad som har hänt men nu lär hon bli kvar ett bra tag till ♥

C levererar!

Har nog aldrig uppskattat min ponny så mycket som jag gör just nu... jag skulle ju sälja henne för att vi inte passade ihop men nu är vi som handen i handsken och vi trivs med varandra som fisken trivs i vattnet! Älskar henne mer än vad jag någonsin gjort! hon kommer till mig när jag ropar på henne i hagen idag när vi mockade hagen så följde hon efter mig som en liten hund nu när jag rider blir hon bara finare och finare för varje dag, vi utvecklas för varje dag ponnyn börjar komma i form har byggt muskler och brännt fett. Pusselbitarna börjar falla på plats och vi är snart i toppform inför tävlingssesongen!

yesssss

Hejhopp alla fina!
ponnyn levererar hon var så GRYMT fin idag känslan att bara sitta och rida och hästen faktist jobbar och gör som man säger det är inte allt för ofta det är så lätt! Red i skogen , grym bjudning hon var dock väldigt stark något het... man kan säga att det bara finns en på och av knapp :P , nu till veckan ska vi träna lydnad i skogen! aja hellre en väldigt pigg häst än en lat som hon iblan kan va i ridhuset, åååååh vad jag längtar till ute sesongen!
kan också meddelat att jag köpt en pad och en martingal! happylife fast har lite nya ''måste ha''... nya ridbyxor och hopplatta som det ser ut nu! hihi men det blir nästa veckas inköp! ;)

need to investera

har köpt ett par lamicell skydd, rosa... mobba mig inte men hon var grymt söt i dom kunde inte motstå dom när jag dessutom fick köpa dom nya svinbilligt! SUPER bra passform och ponnyn verkar trivas jätte bra i dom!
BEHÖVER KÖPA


martingal UTAN förbygel.
behövs för att hon inte trivs med förbygel men ändå slänger med huvudet hejvilt i skogen!

fårskinnspad

Pad behöver jag för att sadeln börjar bli lite vid men kommer förmodligen inte behöva köpa någon ny sadel då det inte är några stora marginaler och hon kommer förmodligen inte bli nå tunnare över manken nu är hon snart i toppform!

Underbara ponny

Tjena
Tänkte bara komma och berätta att min ponny har aldrig gått så bra som hon gör just nu igår ute i skogen hade hon en super galopp rund och fin lätt att samla kort sidvertes länga allt gick hur lätt som helst grymt med power så jag provade galoppombyte som jag trodde var omöjligt hon gjorde helt renabyten utan problem! Just nu är jagaå jävla glad att jagköpte denna ponny trots att hon var på botten i vinter så var det något som fick mig att ha henne kvar!


tjena bloggen

Sorry för att jag inte bloggar men orkar verkligen inte, men som en liten uppdatering för er ponnyn har skärpt sig och börja göra ifrån sig riktigt bra, hoppat bana på 1 meter och lite annat kul och nu vill hon hoppa och hoppar allt. så hon får bli kvar ett tag till och visa vad hon kan! men som det ser ut nu får ni se oss på tävlingsbanorna till våren!

PAY AND JUMP

ska du vara med på Pay and Jump ?? :)
SVAR: ja det ska jag :)

RSS 2.0