HELA HELGEN!

HEJ!
vet förlåt om jag har vart helt inaktiv men har inte haft tillgång till internet! men nu ska ni få en liten historia om denna helg!
Fredag.
Slutade skolan lite tidigare och for till stallet och spolade av min bruna häst och VIPS så va hon vit igen! ;) hon fick torka och de tog typ 4 timmar. Medans hon torkade fixade jag iordning allt för klubbisen och sedan i stressen satte jag på henne grejjerna och drog! kom dit lärde mig banan, värmde upp sen startade första klassen. kom flefri runt och det slutade med en liten vit rosett hihih... sen skulle jag starta nästa klass och allt gick super bra tills 4 hindret då spraka högtalarna som tusan och såklar vart min häst livrädd... hon trodde det var hindret som lät... fick starta om men hon var jo fortfarande rädd för de hindret... hon ville inte ens fatta gallopp blev så J*VLA sur... hahah ojoj jag typ stampa tillbaka till stallet hahahah.... tog nån galopp på ridplanen så hon skulle fatta galopp iaf och då jävlar kunde hon springa :(... men tack sandra för hjälpen och för att jag fick låna dina stövlar! resten av den kvällen spenderades i stallet med ebba och jannike de slutade med att vi sov dära! riktigt mysigt måste jag säga!
'
tack för bilderna nova!
lördag:
lördag började ca kl 9 gick upp plocka ihop lite i fika rummet så andra kunde va där, sen mockade jag fixa mat osv. Dagens arbete var såhär, en jag känner (vuxen) skulle göra som en överaskning till sin kompis som fyllde 40 så hon blev hämtad med motorcykel och åkte runt i lule och hade INGEN aning om vart hon skulle tillsist landa hon på wallöfsgård och där väntade hennes vänner henne med champanj (?) efter som att hon längtat efter ridningen så skulle hon få ta hand om chantisse och rida! hon var faktist duktig! det var små saker som jag lätt rätta till åt henne! efter det så åkte jag hem en snabbis hämta pengar och tanka moppen å köpte mat, samt så var jag till granngården där jag köpte skimmel champoo, en svettskrapa och helosan. om någon undrar varför helosan så jo hon är VÄLDIGT torr i mungiporna så därför ska jag prova smörja med helosan och se om det hjälper! :) sen på eftermiddan var jag och alma hem till henne för att hämta sov grejer då den andra natten väntade! sen var vi och heja fram jannike till en 3 plats i lb1 och det var hennes och dumles första tävling! SÅÅÅÅ duktiga! sen blev det en lång kväll men mycket trevlig!
Söndag:
På förmiddagen slöade jag bara hehe... sen var jag och fotade när jannike och ebba hoppade för nizar sen gjorde jag alla stallsysslor och red min egna lilla pärla det blev ett hårt dressyr pass, hon var JÄTTE fin och känslig för hjälperna och hon orkade bära upp sig i en mycket fin form även fast jag satt i traven , hon var GRYMT fin och mjuk i munnen också! nu har vi bara galoppen kvar och mera muskler så ska ni få se oss på dressyr banorna!
älskade häst!♥
mer bilder och filmer från helgen kommer!

Kommentarer
Postat av: Nova

Det var våran familj (och typ nån till som kände er som gav henne presenten ;) :)

2011-09-19 @ 06:16:17
URL: http://novaasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0